Şimdi Ara

PRIEST MASTER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • holy waterden baska ne gereklıdır acaba bılen bırı yazarmı?

• jewel powder gereklı kardesim bende 2 gun once actım pathosda 62 olcam az kaldıı sımdı de jungment kagındını acacam :)
  • cok saol kardesım
    pekı son 1 soru daha nerde actıracam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VestMaster -- 2 Kasım 2006; 16:08:26 >
  • 10 ar tane opal sapphire crystal ve holy water of temple

luferson da dark mare bi abinin yanında güzel bi abla war ordan 2nd job change adı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRojka -- 2 Kasım 2006; 16:17:54 >
  • o jewelı yaptırmak ıcın zaten 10 safır 10 crıstal 10 opal ıstıor bunu bıldıgını sanıyordum ve prıest nırvenadan acılıor
  • quote:

Orjinalden alıntı: trojka

ne jewel i ya
    10 ar tane opal sapphire crystal ve holy water of temple

... priest master sky mı öyle bişi war ordan açtırcan galiba...
  • hepınızeayrı ayrı tesekkurler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cypherda 71 lvl mage satılık
    18 yıl önce açıldı
    Satılık 83 lvl itemli priest
    14 yıl önce açıldı
    80 lwl paladin we acc
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • holy water ler çok ucuzladı walla iyi zamanı yakaladın
  • bak ben actırdım sana tam yerını soyleyım hanı bır gorev alıorsun ya ınn o taraf ta orada bır prıest nırve na yazar oradan alcan ok ve jewel of powder dıe bır sey olması lazım o nu yaptırmak ıcın de 10 opal 10 safır 10 crıstal lazım bu kadar konuyu buyutmeyın
  • 10 ar tane Opal,Safir,Crstyal gereklidir ve Holy walter temple..PrieST Master Skydan açtırabilirsin,hayırlı olsun
  • pathosda cep yakar oldu 150 mıl :D ben de bugun anca 100 mıl den aldım 62 skıll nı de actrıracam az kaldı ondan aldım zaten ıı onun acıgınıda kapattım bugun boss keserek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.