Şimdi Ara

priest master görevi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yardım edin priestin masteri nasl yapılıyor 10cristal.opal.sapphire tamam holy of water tamam başka ne lazım ve görevi nasıl kimden yapacam oyunu tam bilmiyorum çok zarardayım çoook anlatırım sonra lvl 60 oldum ama tam bilmiyorum oynu :( lütfen yardım edin..!

• quote:

Orjinalden alıntı: de_leonard38

arkadaşlar yardım edin priestin masteri nasl yapılıyor 10cristal.opal.sapphire tamam holy of water tamam başka ne lazım ve görevi nasıl kimden yapacam oyunu tam bilmiyorum çok zarardayım çoook anlatırım sonra lvl 60 oldum ama tam bilmiyorum oynu :( lütfen yardım edin..!

60 oldun ve oyunu bilmiyosun?????
    neyse hemen söliyeyim
    10 opal 10 safir 10 kristal holy water of temple ve 10m yi alıp (5m de olabilir tam bilmiyorum) priest minervaya gidiyosun ı want to learn skill diyosun master oluyosun

• bütün görevleri oyuna girdikten sonra yukarda Q harfi var ona tıkla ve lvl i yaz bütün görevleri söler kolay gelsin
  • hiç sormayın arkadaşlar oyunu oynamıcam önce iyice bi oynamayı öğreneyim sonra oynamaya devam edecem ama oynamadanda öğrenilmez ama benim 10m yok ki itemde yok satacak pot parasını zor buluyorum kötü durumdayım ARES'teki arkadaşlar yardım pls ehe ehe valla yardım edin yaaa..!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.