Şimdi Ara

Priestin 72 skill i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya priestin 62 ve 72 i skill i nedir?ne yapar?kısaca bi anlatırmısınız?

• upup
  • vurmaya yarar
  • Beynine seri seri darbeler yediğin "noluyo" ya demeye fırsat kalmadan yeri öptüğün skilldir..Hele bide öncen malice-parasit attıysa "Press OK" 62 skili:Judmegent 72 Skili:Hellis
  • 62 skill i harikadır mster da açılır atak skilliidir ve her vuruşta patlar hem görünüş hemde yaptığı iş harikadır

72 sorma bile dehşet bir skill dir oda patlar ama buffsız tekte yatmıcak adam azdır
  • ya bilmiyoruz soruroyur vurmaya yarar demiş töbe yarabbi.daha yeniyim lvl im 40 elimde +5 priest hacker var öyle lvl kasıorum.int buff heal im.Daha ardream a falan inemedim charı dizdikten sonra lvl de kastıktn sonra buff heal ile deniyecem olmazsa heal rez yapıp deniyecem :) tşkler.Şimdi daha kolay lvl kasmak için ne gibi değişiklikler yapayim?Genelde undynglerde party de kasılıorm tek başıma kasamıorm gbi birşey.Silah ımı değiştireyimmi ? ne alayım? şimdiden tşk.
  • uppuup
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warrior Master 20 skili??
    17 yıl önce açıldı
    83 Lv Assasin Skill Dağılımı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • int priest party destek elemanıdır 42 lvl ol 960 buffla deru partylere belki yer bulursan apos partylere girersin
  • Arkadaşım party destekçisi diosunda birsür video izledim arkadaşlarda gördüm bence çok güzel vs de yapılabilio?sizce?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßlackrose

Arkadaşım party destekçisi diosunda birsür video izledim arkadaşlarda gördüm bence çok güzel vs de yapılabilio?sizce?

int priest mi pk yapıyo???
    str olmasın o???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRojka -- 22 Şubat 2007; 0:02:45 >
  • Evet bak bilseydim linki tutardım birazdan yatıcam ama illa izlemek istiosan mutlaka arar bulurum.Int heal rez ortalığı yardırıolar bence çokda güsel vs yapılıo
  • quote:

Evet bak bilseydim linki tutardım birazdan yatıcam ama illa izlemek istiosan mutlaka arar bulurum.Int heal rez ortalığı yardırıolar bence çokda güsel vs yapılıo

ya bulabileceksen sayayım item git sende vs yap

smite hammer +8
    roc +1 dual
    wp+1
    we+1 dual
    cs +5
    in +1
    ib +1
    shell +8 set biraz hp ye ver str ye fazla wer git yap vs ni

int priestin amacı hp ve defansını yüksek tutarak ölmemk kendi ölmediği sürece de heal yeteneğiyle partysini ayakta tutmaktır..

• quote:

Orjinalden alıntı: TRojka

quote:

Arkadaşım party destekçisi diosunda birsür video izledim arkadaşlarda gördüm bence çok güzel vs de yapılabilio?sizce?

int priest mi pk yapıyo???
    str olmasın o???

72+ da int priest
  • tek kelime

elindeki silahı sana dogruboynunun yanından dogru sallıyorsa ve bundan sonra pembe ışıklarla beraber press ok göruyosan bu 62

yukardan assagı dogru sana bi kere vurduysa press ok sa bu 72 dir emin ol ve bundan sadece pembe ısık deil senın kanında birlikte fışkırıyo
  • bence 51 e kadar str ol.cunku kendın de kasarsın.buff heal dön.elinede large breaker +7 al.sana yeter
  • 62 ile adama yandan ydandan vurursun.
    72 ile adamın ağzına ağzına çakarsın ama öyle böyle değil sn de 2 kez felan.
  • 62 güldürür
    72 öldürür:D
  • yaw ben size bişi sorcam bu priestin int'i mi ii oluo str si mi ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.