Bildirim
Prime Asmayan Tarife Hk.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bazen kısa süreli bu şekilde hız yükselmeleri olabiliyor. Bir süre sonra eski haline dönüyor.
İnşallah öyle kalır, mâlum tt sistemleri cacık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 19 Aralık 2018; 9:11:9 > -
belli ki ilk defa görüyorsunuz denk geldiniz tadını çıkarmaya bakın -
Aynen hocam ilk defa oldu kisa sureli sanirim -
senelerdir olan bir şey -
Anladim hocam tesekkur ederim -
Arada oluyor bendede -
Arkadasim bizde bu tarifediyiz ve tivibuyu ucretsiz kullaniyoruz kotasiz sendede oylemi -
Evet hocam oyle kullaniyorum bende -
Bazilari tivibunun kotadan gittigini soyluyor ama asmayan 10 gbdan gitmiyor sendede gitmiyormus 😂 -
-
bu tarife 1 ocakta nasıl olacak acaba şuan 256 kb ye düşüyor 1 ocakta 256 kb ye düşmez ya internet duracak büyük ihtimal ya da sınırsız olacak düşük ihtimal bu tarifeye geçsem mi diye düşünüyorum -
Gecebilirsin biz kullaniyoruz -
ben geçtim yarın hattım açılacak inşallah 1 ocakta limitsiz olur olmazza beraber btk ya yada cimere şikayet yazarız tarife nin mantığı akn uygulaasıyla aynı akn kelimesi kullanılmıyor ama teorik olarak akn nin aynısı -
Hayirlisi olsun kardesim benim
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- türk telekom e dergi iptal
- türk telekom mobil abonesi olmadığınız için giriş yapılamamaktadır
- hat devir ücreti
- türk telekom e sim tarifeleri
- puk bloke olan hat nasıl açılır
- mobil imza nasıl alınır
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- gizli numaradan arama
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X