Şimdi Ara

Prime Efsane 20 Geçemedik Bitti. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben de geçer geçmez denedim ama açılmıyor ne yazık ki. Ben tt den vodoya ordan tekrar tt ye geldim bi sürü ek güzellikler mesela en güzeli 3 ay +30Gb ek yahu vdfn bile sadece 5gb verdiydi iyiki geri dönmüşüm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Su anda bu tarife kendi sitelerinde gozukuyor. Gecebiliyormuyuz yani arkadaslar bilgisi olan varmi. 1000 1000 20 45 tl efsane fiyat.

• Cayma bedelini sorgulat çok çıkmıyorsa anında geç düşünme bile.

• memcho kullanıcısına yanıt
    Ben zaten tt 35 tl 15 gb tarifesindeydim taahhutlu internet hiz sikintisi cektigim icin 1.5 ay once turkcell gnc firsat pro 14 gb 59 tl ye gectim. Fakat bu turkcell iyi guzel hizli ama internet cok hizli bitiyor sinekten yag cikartiyorlae herseyden para para para son olarak fizy deki ozel radyolari dun kaldirdilar illa 17.99 tl verip premium uye ol diyorlar. Kardesim sizin boktan fizy nize 18 tl degil 1 tl bile vermem acayip kizdim 90 tl cayma cikacak ayrica 90 gunden once tekrar tt mobile gectigim icin 30 tl kayit ucreti alacaklar ama gercekten umrumda degil. Cok acayip uyuz oldum turkcelle. İs cikisi direk gidip numara tasima yapacagim bu tarifeye. Turkcell bildigin eskiya gibi abi hergun farkli farkli seylere sacma sapan ucretler cikartiyorlar. Surekli konum izni istemeler ordan burdan sacma sapan teklifler. Salla kazandan surekli bipe dakika.

• Bence direk geç prime 20 ye kurtul onlardan. Yine de öyle 300-500 değil en azından cayman bana da 60+30 a mal olacak ama bitmeden geçeyim dedim geçtim hemen.

• memcho kullanıcısına yanıt
    Aynen bende gececegim. Ayrica muud 2 yillik uyelik veriyor. Bilgin olsun. Tesekkurler.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.