Ubisoft Toronto, Prince of Persia: The Sands of Time'ın yeniden yapımının geliştirilmesine katılıyor! Zamanı geri almanın ve stüdyomuzun yaratıcılığını, uzmanlığını ve güncel teknolojisini bir araya getirerek bu sevilen klasiği @UbisoftMTL daki ortaklarımızla yenilemenin heyecanını yaşıyoruz. x (formerly twitter) Ubisoft Toronto (@UbisoftToronto) on X https://x.com/UbisoftToronto/status/1797629314059661635 |
Prince of Persia: The Sands of Time Remake | PS5 | ANA KONU (9. sayfa)
-
-
Bu oyunun yapımı da yılan hikayesine döndü.
Ubisoft - Hindistan nasıl bir enkaz bıraktıysa... Zamanı geri almadan düzelecek gibi durmuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen öyle hocam Ubisoft gibi bir Firma hangi akla hizmet Hindistanda ki geliştiricilere güvenerek verir anlamış değilim hala. :)
Toronto ekibi sağlamdır artık emin ellerde diyebiliriz. Ama bir çıkış aralığı vermeleri zor görünüyor sanırsam.
-
Umarım Warrior Within'i de aynı ekip yapar hocam. SoT nispeten daha esnek olsa da, WW'de atmosfer ve renk paletinin korunması, sjw karıştırılmaması önemli.
Tabi Kaileena veya Shahdee'yi muhtemelen siyahi yaparlar, ama onun ötesine geçilmemeli. WW'de tipsiz karakterler, tasarımı bozulmuş modeller ve ortamlar olmamalı. SH2'deki Angela faciası gibi bir şeyi WW kaldırmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 4 Haziran 2024; 16:38:12 >
Umarım hocam. Ben her zaman orijinalin korunması ve ona uyarlanabilir içeriklerin olmasını isterim. Elbet eklemeler çıkarmalar oluyor ama bunu yaparken oyuncuları / fanları karşılarına almamaları. Orta yolu bulunup Remake'lere kimsenin ses çıkaracağını zannetmiyorum. SJW muhabbetine girerlerse işte o zaman yaş tahta basmış demektir. Neden durduk yere böyle kararlar alınır hala anlamış değilim. Sadık kalınması gereken yerlere dokunulması her kesim için rahatsız edici olmuştur. Bunu zamana yayarak baktığımız da hep ters teptiği görülür.
Warrior Within'i hangi ekip yapar şuan kestirmesi çok zor. Çünkü şuan ellerinde ki Remake bakarak karar verilmesi gerekecek geliştirici ekibin.
SH geliştirici ekibin ( Bloober Team) altından kalkacağını düşünüyorum. Düşünmem de ki sebep orta halli geçer not alsa bile Firmayı ve oyuncuları memnun edecektir. Ama bir daha ki remake'leri bilinen Prodüksiyonu gerçekten iyi ele alabilecek bir firmaya yaptırmaları. Yada Gözü karartıp daha cesur kararlar alarak çıtayı yükseltmeleri. :)
Bakalım ne olacak. Oyun dünyası bu her an herşey olabiliyor. :)
-
Prince of Persia The Sands of Time - Teaser Trailer | Ubisoft Forward
UbisoftyoutubePrince of Persia The Sands of Time is back ! Coming 2026 #UbiForward Want to know more about Prince of Persia games? Join the community to see more: INSTAGRAM: princeofpersia_game FACEBOOK: Prince Of Persia TWITTER: Prince Of Persia #Ubisoft #PrinceofPersia #UbiForward About Ubisoft: Ubisoft is a creator of worlds, committed to enriching players’ lives with original and memorable entertainment experiences. Ubisoft’s global teams create and develop a deep and diverse portfolio of games, featuring brands such as Assassin’s Creed®, Brawlhalla®, For Honor®, Far Cry®, Tom Clancy’s Ghost Recon®, Just Dance®, Rabbids®, Tom Clancy’s Rainbow Six®, The Crew® and Tom Clancy’s The Division®. Through Ubisoft Connect, players can enjoy an ecosystem of services to enhance their gaming experience, get rewards and connect with friends across platforms. With Ubisoft+, the subscription service, they can access a growing catalog of more than 100 Ubisoft games and DLC. For the 2023-24 fiscal year, Ubisoft generated net bookings of €2.32 billion. To learn more, please visit: www.ubisoftgroup.com. © 2024 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Ubisoft and the Ubisoft logo are registered trademarks in the US and/or other countries.https://www.youtube.com/watch?v=fdhrdKu1SCA -
Çıkış Tarihi : 2026
-
Şuan bildiğim tüm küfürleri ediyorum!
1989 yapımı ilk oyunun arka plan görselini kullanmışlar. Çok güzel olmuş. Ama 2026 çok geç.
-
2026 gerçekten çok geç duruyor. Ama Firmada olan geri adımlar ve atılan adımlar sevindirici şahsen. Ubisoft Montreal Ekibide işin içinde bu sefer. Güzel bir Remake ile karşımıza çıksınlar kafi benim için. Bir oyunu aceleye getirdiklerinde veya daha küçük ekibe verdiklerinde neler olduğunu görmüştür oyuncularda. Bekleyip görmek lazım. :)
-
Heyecanla bekliyorum bakalım ilk kim ön sipariş verip ekran görüntüsünü konuya atacak diye.
İnşallah zamanı geri alma özelliğini kullanıp ,2025 in ilk çeyreğine çekerler🙃
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dünyanın en iyi oyunu
PoP1 - Mysterious Doom Level 3&4
Mr.CrossbreedyoutubeGreat usage of broken rooms in level 3https://www.youtube.com/watch?v=REF0TmQlPqQ -
-
Çok merak ettim. İnşallah eski oyunlarla alakalı bir şeydir. En eski 1989 ve 1993 yapımları yeni nesil konsollara paket olarak gelse güzel olurdu. Lion King ve Aladdin oyunlarında olduğu gibi.
-
Sürprizler diyor tek bir şey ile alakalı değil gibi görünüyor hocam. Belki Remake'den kısa bir oynanış tease yada görsel de atabilirler. Kısacası bende merak ettim. :)
-
Hey gidi zaman, ilk oyunu oynadığımda 8-9 yaşlarındaydım. O zamana göre benim için dünyanın en zor oyunuydu. Saçma kontrolleri, atlama matlama mekanikleri. Ama deli gibi de oynatıyordu kendini.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X