Şimdi Ara

pringles'ın 12 TL olması (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
4.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Robert Lewandowski RL9

aga kafam mı yandı senin pringless kafamı yaptı sende :D 130 gram 6.95 :D bimde ondan dedim
    130 luğunun fiyatını bilmiyorum. 7 tl ise alınır.bime pek gidemiyorum gidince bakıcam
  • dün bakkalda 10 TL ye gördüm. 160gr a düşmüş kutuda az kısalmış. nacho chesse olanı gözüme çarptı. deneyim diye aldım almaz olaydım. bildiğin doritos la aynı çöpe gitti 10 TL
  • Pringles iyi hoşta 10-15 tane yedikten sonra ağzının tadı kaçıyor tadları gelmemeye başlıyor.
  • Yaş 25 oldu.En son 7 yaşımda yemiştim.Zengin misafir cocugu getirmişti,oturup beraber yedik.Halen tadı tamagımda.Allahım canımı al bitsin artık bu fakirlik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • adolf1 kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle de palm yağı yok en azından bildiğim kadarıyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zenginliğin cips ile ölçüldüğü tek ülkeyiz sanırım 165 gram patates in (yüzde 40 ı da mısır nişastası vb.) 12 tl olmasının hiçbir izahı yok bu fiyata satılmasının tek sebebi satıcılar italyada 2.5 euroydu, 1.95 e de gördüm ayıp gerçekten ve komik, herkes kendini çakal zannediyor
  • 5 sene önce 5 tl di biz bazen alıyorduk

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pringles'ın hala türkiye'den çekilmemesine çok şaşırıyorum. her geçen yıl fiyatı artıyor. kim alıyor abi bunu bu kadar anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Take That

küçüklükten beri pahalı diye uzaktan uzağa baktığım ama arasıra elimin almaya gider gibi olup her seferinde bi cipse bu kadar para verilmez diye rafa geri koyduğum bi markaydı bu pringles.hep bir dahaki sefere alırım diye kendimi teselli ediyordum. artık 30 yaşıma gelmiştim ve pringles yemeden ölmek istemiyordum. dayanamayıp nelere para vermiyoruz deyip gözümü karartıp 1 kutu almıştım. fiyatı 10 TL' di. sonuçta bi paket sigara parası zaten bir daha da almam demiştim. ama öyle olmadı. 1 kere yedikten sonra bağımlısı olmuştum bu meretin. 2 günde bir alıyordum.
    Bi kutusunu ağır ağır yersem 3 gün gidiyordu. her çeşidini denedim. sour cream en sevdiğimdi. muhabbet kuşumda en çok onu sevmişti. ağzının tadını biliyordu. Ama taki düne kadar. büyük bir coşkuyla her zaman pringles aldığım büfeye gitmişti. bugün hangisini alayım diye düşünürken 12 TL ibaresi ile karşılaştım. büfeciye sordum abi bi yanlışlıkmı var acaba 12 TL olamaz dimi diye sordum. pringles abi dedim o ne dedi önce sonra haaa zam geldi ona dedi. dünyam kararmıştı. zaten benden başka alanda yoktu. Bi süre almassa düşer fiyat diye bekliyordum. her gün büfe in önünden geçerken bi umut bakıyorum ama şimdilik bir değişiklik yok. ne yapıcam şimdi ben alternatifi de yok.

Bim'de alternatifleri var hemde yarı fiyatına

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: RustyCohle

Yaş 25 oldu.En son 7 yaşımda yemiştim.Zengin misafir cocugu getirmişti,oturup beraber yedik.Halen tadı tamagımda.Allahım canımı al bitsin artık bu fakirlik
    Sakin ol üstad. İstediklerimizi alamamak çok kötü.
  • konuyu açtığımdan beri pringles yemiyorum arkadaşlar. bu daha güzel

pringles'ın 12 TL olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Take That -- 28 Ocak 2019; 2:13:51 >
  • Küçükken iki şeye imrenerek bakar pahalı diye alamazdık. Biri pringles diğeri magnum.

Pringles ı yine kaybettik. Magnumu da kaybedersek bu kale düşer arkadaş. Ben tekrar max yemeye başlayamam.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.