Şimdi Ara

prins dönüşüm kiti hakkında (335. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.820
Cevap
43
Favori
548.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün tecnomax taktırdım. Fakat simitte atiker yazıyor. Prins in tank imalatı yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 model opel astra classic aracım var. Aracım şuan 20 bin km oldu. Aracımı çok fazla kullanmıyorum ama her kullanmamda acaba ne kadar benzimin kaldı diye yakıt göstergesine bakmak zoruma gidiyor artık. 4 yıllık süre içinde 6-7 defa Tokat-İstanbul uzun yol yaptım, zaten bu 20 bin km olmasıda bundan sebep. Eğer bu uzun yolları yapmamış olsaydım şuan büyük ihtimal aracım 6-7 bin km de olurdu.

Diyeceğim o ki aracıma prins marka lpg montajı yaptırmam ne kadar mantıklı?
    Aracım şu Opel Astraların meşhur subapları eriyen A16XER motor serisinden.
    Hani 100 TL ye benzin alsam yarım depo benzin etmiyor ve şehir içi 300 km zor yapıyor. LPG olsa 100 TL ye belki de depo dolacak ve rahat rahat gezmenin keyfini çıkartırım sanırım. İstanbulda oturuyorum ve çevre illere gitme düşüncem var sürekli ama şu yakıt masrafından dolayı aman boşver diye geçiştiriyorum açıkcas, buda benim çok zoruma gidiyor.

Soru 1 : LPG taktırmalımıyım?
    Soru 2 : 1. sorunun cevabı evet ise hangi marka ve türde LPG kiti taktırayım?

Cevaplarınız için çok teşekkürler şimdiden.

• bahtsızpistole kullanıcısına yanıt
    hayırlı günler
    Prins kendisi tank üretimiyok türkiyede Evas Prinse tank üretiyor
    bu yıl biraz talebin çok olmasında yetiştiremediler onun için atiker kullanmış olabilir
  • amanhem kullanıcısına yanıt
    Merhaba amanhem
    yaptıgınız km ye göre hiç düşünmeden lpg taktırmalısınız çünkü devir hsap devri %40 tasaruf azımsanacak bir rakam degildir
    sibop erime prins markası için geçerli mazeret degildir biz opel araçların hermodeline lpg montaj yaptık bugüne kadar hiç araçda
    sibop erimesi ve başka motor sorunlarıyla hiç karşılaşmadık tabiki her marka araca her marka lpg sistemini takamazsınız önemli olan aracınıza
    uygun lpg markasını ve işinde uzman ustayı bulmanız biz prins olarak 0km veya 5000km geçmeyen araçlarda motor garantisini İpragaz gücü ve güvencesinde garanti kapsamına alıyoruz
    10.bin km ve üzeri araçlarda motor kaskosu ile güvence altına garanti veriyoruz saygılar
    detaylı bilgi için info@cetinsayotogaz.com 02165749733 0532 579 18 31 0532 4888991 prins dönüşüm kiti hakkında

prins dönüşüm kiti hakkında

• merhaba, 2015 model megane3 aracıma bu ayın başında prins marka kit takıldı. geçtiğimiz hafta yalova iskeleden ayvalık'a ve bugün aynı yolu geri dönüşte geçtim. bu bir hafta süresince araç hiç kullanılmadı. gidiş yolunda yalova çıkışındaki opetten gaz aldım, tankı fulledim; bu, montajdan sonra aldığım ilk gazdı ve 3/8 kadar da benzin vardı o esnada. güzergahı bilenler için söyleyeyim edremite yaklaşırken benzin göstergesi 2/8 e düştü ve gaz halen full görünüyordu. o kadar yolu benzinle mi gidiyorum acaba diye düşünerek edremitte yeniden benzin aldım ve seviye 5/8 e yükseldi. edremiti geçip ayvalık a yaklaşırken nihayet tüpte bir ışık söndü, seviye 4/5 oldu ve o şekilde ulaştım. bugün sabah aracı ilk çalıştırdığımda ise gaz seviyesinin 2/5 olduğunu gördüm, öyle sanıyorum ısınan gazın miktarını doğru ölçümleyememesinden bu farklılık oluştu.
    bugün edremitin çıkışında yeniden 30tl lik gaz aldım ve 5/5 görünümüne döndü seviye. ve yalovaya girerken baktığımda 2/5 seviyesinde gaz ayrıca 4/8 seviyesinde benzin olduğunu gördüm. 1000km bakıma gittiğimde bu konuyu soracağım ama öncesinde buradan sorayım; toplamda 740km kadarlık bir uzun yolda yaklaşık 60-70 liralık benzin yakmak normal midir?
    uzunca bir içerik oldu, yanıtınız için şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: çetinsayotogaz

hayırlı günler

selamlar 2000 model volvo s40 2.0 T için hangi model tavsiye edersiniz fiyat ve ödeme şartlarını alırsam memnun olurum , yakın bir arkadaş tavsiyesiyle size ulaştım daha önce telefonla görüşmüştük sizinle ancak o zaman alma imkanım yoktu güncel uygun teklifinizi alabilirsem iyi olur istanbul kadıköydeyim...

iyi çalışmalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darnglove -- 22 Ağustos 2016; 23:40:28 >
  • tuncayaksoy1 T kullanıcısına yanıt
    prins lpg konusunda 11yıllık deneyim ile sizlere daha iyi hizmet vermekten mutluluk duyarız
    detaylı bilgi içinwww.cetinsayotogaz.com info@cetinsayotogaz.com 02165749733 05325791831 05324888991 saygılar
    ÇETİNSAYOTOGAZ AKDENİZ BÖLGE DİSRİBİTÖRÜ
  • iyi akşamlar ford focus 3 almayı düşünüyorum sübap erimesi sorunu çok dillendirilmiş biraz korktum işin açıkcası bir önceki aracım opel astraydı prins lpg vardı hiç bir sıkıntı yasamadım cok şükür . Şayet focus 3 alıp lpg taktırırsam bu sorunla karşılaşma ihtimalim nedir bir firma 2 yıl garanti vermiş ama aması var işte ne yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz aracı almak alıp lpg taktırmak hata olur mu
  • halil akıllı H kullanıcısına yanıt
    Hayırlı günler
    PRİNS Yeni nesil araçların kiti prins dönüşüm kiti hakkında

ford focus alabilirsiniz hiç bir sorun yaşamazsınız
    0km &5000km geçmeyen araçlarda motor garantisini
    İpragaz gücü ve güvencesi altında garanti veriyoruz
    5000km ve üzeri araçlarda motor koskosu ile garanti altına alıyoruz
  • fat304h kullanıcısına yanıt
    Hayırlı günler
    Mercedes C180C200KOMPRESÖR VE YENİ CGI MOTORLADALPG UYGULAMIZ VARDIR.araçlada bu güne kadar hiç bir sorun yaşamadık
    bu tür araçlarda biz epeyce mercedesin her modeline lpg montaj yaptık
    biz bu ve buna benzer araçlarda genelde lpg markası seçiminde ve işçilik konusunda itinalı ve seçici davrandık
    sizin aracınıza PRİNS VSI-2 TURBO KİT takılması gerekir sorun yaşak istemiyorsak
    aracımızda performans kaybı asla yaşamayacaksınız dolum giri benzin gişin yanından yapıyoruz
    bizimwww.cetinsayotogaz.com web sayfamızın foto galeri bölümünden montaj yaptıgımız araçları görebilirsiniz
    detaylı bilgi ve fiat burada belirtemiyorum bize info@cetinsayotogaz.com veya 05325791831 02165749733 özelden mesaj bırakı biz sizi arayalım saygılar

• dolum noktasındaki genişliklere göre sabitde olabilir söküp takılabeime olasılıgı daha çok
  • Gaz göstergesi alarm vermeye başladığında gaz bitti mi demek oluyor. Yoksa çok az kaldığını mı belirtiyor. Alarm çaldıktan sonra düğmeye basınca benzine geçiyor ve alarm susuyor(aksi halde susmuyor) fakat tekrardan basında gaza geçiyor ve devam ediyor :) Takılı olan kit Technomax.
  • bahtsızpistole kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    alarm verince lpg bitmiş oluyor
    technomaxlarda alarm susmaz tekrar gazalıncayakadar devam eder saygılar
  • Merhabalar,
    2013 model toyota corolla 1.6 advanced otomatik aracıma lpg taktırmak istiyorum İzmir'de..
    1-hangi model en iyi uyum sağlar ve yaklaşık fiyatı nedir?
    2-benzin dolum kapağının oradan lpg dolumu yapolabilir mi?

Değerli bilgileriniz için şimdiden çok teşeklürler.

• omer49 O kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    turbo ve kompressör araçlarda motor gücüne göre injektör seçenekleri vardır
    turuncu sarı kahverngi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çetinsayotogaz -- 5 Eylül 2016; 8:11:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: çetinsayotogaz

Merhaba

özel mesaj attım cevaplarsanız memnun olurum
  •  prins dönüşüm kiti hakkında
  • Arkadaşlar selamlar,

LPG kitlerine yönelik 3 soruluk anketi yanıtlar mısınız?

Öğrenciyim, desteğinize ihtiyacım var :) Teşekkürler

tr.surveymonkey.com
    SurveyMonkey 404
    https://tr.surveymonkey.com/r/RXR8N2R
  • Bugun cetinsay otogazdan abdullah usta volvo s40 2.0T aracima silverline montajini yapti.Oglen 12 gibi basladi aksam 7 gibi montaj sikintisiz olarak tamamlandi.Ellerine saglik buradan da tesekkur ederim kendisine 1000 km de ilk bakima gidicem insallah o zamana kadar sorunsuz kullanirim...

Tekrar hayirli isler bol kazanclar...

• perçinel P kullanıcısına yanıt
    Konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlar yanıtlarsa çok sevinirim.
    İyi akşamlar

• 
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.