Mrb aracım 2010 modelcorsa 1.4 otomatik, aracıma silverline lpg taktırdım 1000 km sorunsuz kullandım 1000 km bakımı yapıldıktan sonra araç rölantide iken ve ışıklarda durduğumda araçta titreme ve sallanma oluyor bu titremeler kesik kesik oluyor. aracımın 45000 bakımı yeni yapıldı, montaj yapılan serviste yol ayarları yapıldı, ilk montajda takılan turuncu enjektörler mavi enjektörler ile değişti ama titreme tekleme sorunu devam ediyor. titreme araç benzinde iken olmuyor. sizce sorun nereden kaynaklanıyor olabilir? teşekkür ederim iyi günler.
quote:
Orijinalden alıntı: suleyoulare
Mrb aracım 2010 model corsa 1.4 otomatik, aracıma silverline lpg taktırdım 1000 km sorunsuz kullandım 1000 km bakımı yapıldıktan sonra araç rölantide iken ve ışıklarda durduğumda araçta titreme ve sallanma oluyor bu titremeler kesik kesik oluyor. aracımın 45000 bakımı yeni yapıldı, montaj yapılan serviste yol ayarları yapıldı, ilk montajda takılan turuncu enjektörler mavi enjektörler ile değişti ama titreme tekleme sorunu devam ediyor. titreme araç benzinde iken olmuyor. sizce sorun nereden kaynaklanıyor olabilir? teşekkür ederim iyi günler.
PROĞRAMSL VE ENJEKTÖR UYUMUNDAN KYNAKLANIYOR
quote:
Mrb aracım 2010 model corsa 1.4 otomatik, aracıma silverline lpg taktırdım 1000 km sorunsuz kullandım 1000 km bakımı yapıldıktan sonra araç rölantide iken ve ışıklarda durduğumda araçta titreme ve sallanma oluyor bu titremeler kesik kesik oluyor. aracımın 45000 bakımı yeni yapıldı, montaj yapılan serviste yol ayarları yapıldı, ilk montajda takılan turuncu enjektörler mavi enjektörler ile değişti ama titreme tekleme sorunu devam ediyor. titreme araç benzinde iken olmuyor. sizce sorun nereden kaynaklanıyor olabilir? teşekkür ederim iyi günler.
aracınızın rolanti ayarlarını tekrar kontrol ettirirseniz sorun çözülecektir .cut-off düzeltmeside yapılmasında fayda var .servise uğramanız yeterli olacaktır .
quote:
Orijinalden alıntı: sönmez yıldız
quote:
aracınızın rolanti ayarlarını tekrar kontrol ettirirseniz sorun çözülecektir .cut-off düzeltmeside yapılmasında fayda var .servise uğramanız yeterli olacaktır .
proğramsal ayarını kontrol ettiriniz saygılar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme