Şimdi Ara

Prins taktırırken 2 kere düşünün (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
7.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: demon

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet usta ayka

quote:

Orijinalden alıntı: demon

Prins kaliteli bir kit olabilir ama bana hiçbir zaman güven vermedi. Öncelikle servisleri az. İkincisi LPG' den kaynaklanacak sorunlar için BRC gibi sigorta sunmuyorlar.

aracınız varsa taktırın inanın güvenirsiniz

Aracım var. Beşinci aracım. 1 ay önce sıfır aldım. BRC ile aralarında çokta fazla fark yok. Her ikisinide taktırabilirim. Siz bana araçta LPG' den kaynaklanacak sorunlardan dolayı 25.000 TL' ye kadar onarım garantisini verin. Bende hemen yarın gelip size taktırayım. Çünkü Toyota bana diyorki ben senin garantini LPG' den dolayı bozmuyorum. Sen yeterki serviste bakımlarını yaptırmaya devam et. Ama LPG' den kaynaklı bir sorun olursa ben halletmem fakat sorun LPG' den kaynaklı değilse garantiden çözerim diyor.
    Ama lafla sözle değil bana belge vereceksiniz. Mehmet Usta' nın verdiği garanti değil önemli olan ana firmanın bana garantiyi ve sigortayı vermesi önemli.

Kaliteli bir kit olabilir dedim farkında iseniz. Ama önemli olan servis ağıdır. BRC taktırdığımda bu tip sorun yaşarsam inanın hiç çekinmeden gider Kadir Örücü' nün boğazına kadar yapışırım. Zamanında kendiside web sitesinde bir sorun olduğunda dakika geçirmeden telefona sarılıp arardı

Bir önceki mesajınızda belirttiğiniz duruma ise ben bir cevap veremem. Forumdaki BRC Bayileri cevap versinler.

valla sıfır araçlara ipragaz yai prins garanti veriyor belgeleri mevcut bende. hem ben ipragazı hiç bu konuda dile getirmeden kendi servisimde zararı her ne olursa olsun ister 1 lira ister 25.000 lira olsun karşılıyorum. 2 yıl boyunca aracın hem peryodik motor bakımları hem lpg bakımları yapıldığı taktirde zaten en ufak bir sorun yaşanmaz heleki prins te . tabi brc dede:))). brc gerçekten bir prins olmasada çok kaliteli bir cihaz . ve 2a bu kaliteyi gercekten iyi sergiliyor. biz bosch car servis isa otomotiv olarak lpg den kaynaklı her sorunun çözümünü yapıyoruz. bu 6 aylık bir işyeri ama ayka otogaz olarak eski montajlarımızı bile bu şekilde garantiye alıyoduk. sorunlu olan mazda 3 lere bile biz 2 yıl garanti veriyoruz. ve servisle anlaşmalıyız. diyarbakır toyota yetkili servisi şimdi kendi servislerinde montaj yapıyolar. 1 yerli 2 tane avrupa cihaz takıyorlar diye biliyorum.

prins in servis ağı brc kadar yok ama türkiyenin her yerinde hemen hemen her ilde artık servisi var. ve gerçekten ipragaz malının arkasında.

yukardaki sorunun muhattabı 2a olabilir. ama inanıyorum ki 2a nın bu araçtan haberi biile yoktur. bu tamamiyle burdaki servisin üçkağıtçılığıdır. yoksa 2a malının arkasında . ve hertürlü desteği verirler. servislerle aradaki bir kopukluk yüzünden sorun olduğu kanaatindeyim.

• Prins'inde montajı Brc gibi manifolt delmeden yapılabiliniyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardday

Prins'inde montajı Brc gibi manifolt delmeden yapılabiliniyor mu ?

kesinlikle yapabiliyor. sorun yok
  • sil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beingLeo -- 29 Mart 2016; 16:37:58 >
  • üstad antalyada isen MTM ve Galip Usta Protek LPG derim başka bir şey demem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avast_ -- 12 Mayıs 2011; 9:56:47 >
  • prıns marka lpg sistemini 1.2 clio 2010 model aracıma 2 gün önce taktırdım.şu an iyi gidiyor.sorunları yaşadıkça buradan paylaşacağımçkonun takipçisiyim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.