Şimdi Ara

Prison Break ve Lost'dan sonra Dexter izle demenin mantığı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yahu bende mi bir sorun var anlayamadım ki. Hadi birkaç kişi dese neyse ama dizimag forumlarında baktım birçok kişi Lost ve P.Break izledikten sonra Dexter izle demiş millete o.O

şimdi Lost Ve Prison Break'ın etkisiden çıkmak o kadar kolay değildir.

Çünkü bu iki kral dizide de her daim bir gerilim , gizem ve hiç bitmeyen akıl dolu senaryo vardır. Bir sonraki sahneyi , ne olacağını kestirmek çok güçtür. Gerilim tavan yapar , kalp atışı hızlanır , kah zevkten dört köşe olunur , kah sinlr kübü olunur.

şimdi böyle iki müthiş diziyle Dexter denen dizi nasıl yan yana gelebillr ki ?

Şimdi izlemeden konuşma diyeceksiniz. Izledim ilk bölümünü. 50 dakika geçmek bilmedi inanın. Hele Lost Ve P.Break gibi bir dizi beklediğim için olmalı.

Gayet klışe gibi geldi. Son derece ağır ilerleyen , manyak bir polisin başrol olduğu bir polisiyemsi. Çoğu sahne karakterlerin geyikleriyle geçiyor , arada birbirlerine yavşıyorlar işte sonra kahramınımız çıkıyor bla bla bla. Arada bir iki cinayet gösteriliyor , onun üzerine kafa yoruyorlar..

Tek bölümü izlememe rrağmen ilerleyen bölümler rahatlıkla anlaşılabillyor.

Büyük ihtimalle gün gelecek polis ekibi dexter'dan şüphelenecek ardından olaylar gelişecek değll mi ? .

Dexter hakkındaki eleştirilerim sadece benim kişisel görüşümdü öznel bir biçimde.

Ama halen anlayamadığım nokta p.break ve lost gibi son derece sürükleyici , akıcı , akıl dolu bir diziyle , dexter gibi ağır ve sıkıcı diziyi nasıl aynı kefeye koyuyorlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk önce benim açımdan bakarsak.Ben lost'u çok sevmiştim.Ama prison break'e alışamadım ve bıraktım.(çok sıkıcı geldi)Dexter dizisinide bitirdim.Güzel heyacanlı bir diziydi.Herkes her diziyi sevecek diye bir kaide yok.Genelde millet en çok hit olanları yazıyor.Dexter'dan herkes şüphelenecek ve daha bir sürü olaylar olacak.Ama kesinlikle bir gizem bekleme.Lost'ta bir sürü şey vardı.Hele yayınlandığı zamanda izlediysen,her hafta bir sürü şey buluyorduk.Dexter çok fazla ismi olduğu ve izlendiği için öyle herkes söylüyor.
  • "Lost ve Prison Break'in etkisi"

Bundan sonrasını okumadım.
  • Dexter'ı 1 bölüm ön yargıyla izleyip ağır ve sıkıcı demişsiniz, buna katılmam mümkün değil. Ben de Lost ve Prison Break dizilerini severek izledim ancak Dexter bu dizilere 5 basar.
    Dexter bu dizilerden çok daha derin ve kaliteli bir yapımdır. Onu anlayabilmek bir ayrıcalıktır.
  • Prison Break, Lost gibi dizilerden sonra Dexter'ın önerilmesi, tamamen bu yapımların belli bir seviyenin üstünde olmasındandır. Öneriyi isten kişi, belli bir tür yazmadığı müddetçe ben de ilgili konulara Dexter, Game of Thrones, Breaking Bad gibi belli seviyede ki yapımları yazarım. Bunda şaşılacak bir durum göremedim.

Dexter'ın bir bölümünü izleyip dizinin geneli hakkında yargılara varman son derece yanlış. 8 sezon, 96 bölümü olan bir diziden bahsediyoruz sonuçta. Her kişi her diziyi sevecek diye bir durum söz konusu değil. Ama yorum yapmadan da, yorumlayacağın dizinin hatırı sayılır bölümünü/sezonunu izlemen gerektiği görüşündeyim. Dexter, çok güzel, belli bir kalitesi olan dizidir. Diziye karşı olan tüm bu ön yargılarını bir kenara bırakıp diziyi izlemeni öneririm.
  • Ulan adam 1 bölüm izleyerek 8 sezonluk dizi hakkında yorum yapıyor. Benim için 3'ü de efsanedir. Ama bu kişiden kişiye değişir. Herkes bu üç diziyide beğenmek zorunda değil. Kimi ikisini beğenir kimi birini kimi hepsini. Ancak kabul etmeliyiz ki 3 dizide belli bir seviyenin üstünde ve dizi tarihinde gelmiş geçmiş en iyi diziler sıralamasında yer bulacak diziler. Bir diziyi 1 bölüm izleyipte yorum yapma.
  • Katılmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dexter gibi bir diziyi iki dakkada köşeye attı adam helal olsun

ilk bölümler sıkıcı gelebilir en azından ilk sezonu izleyip yorum yapsaydın

lost ve prison break'i izledim ikisinide beğenerek izledim ama dexter'ın yeri ayrıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robb_Stark

Ulan adam 1 bölüm izleyerek 8 sezonluk dizi hakkında yorum yapıyor. Benim için 3'ü de efsanedir. Ama bu kişiden kişiye değişir. Herkes bu üç diziyide beğenmek zorunda değil. Kimi ikisini beğenir kimi birini kimi hepsini. Ancak kabul etmeliyiz ki 3 dizide belli bir seviyenin üstünde ve dizi tarihinde gelmiş geçmiş en iyi diziler sıralamasında yer bulacak diziler. Bir diziyi 1 bölüm izleyipte yorum yapma.

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.