Şimdi Ara

Prius, M3'ten daha çok yakabilir. Ekonomi için sürüş stilinizi değiştirin! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlgi çekici bir test olmuş, acaba araçların hız ortalamaları hakkında bir bilgi var mı?

Teşekkürler.
  • yakıt tüketimine farklı bir açıdan bakan güzel bir test olmuş. bazı arkadaşlar test için saçma demiş ama uzun otoyol seyahatlerinde pek çok kişi aracını 140 ve üzeri süratlerde uzun süreli kullanıyor.
  • Çok doğru bir yaklaşım,mesela aracı benim ve abimin kullanması yakıt olarak arada uçuruma sebep oluyor.Aracın ne kadar yakıyor diye soranlara benim kullanmamda mı abimin kullanmasında mı diye sormadan edemiyorum
  • Hocam keyifli konu olmuş, teşekkürler.

Yakıt tüketimlerinin karşılaştırılması açısından çok mantıklı ve olması gereken bir uygulama yapılmış. Burada anlatılmak istenen basit, üretilen her aracın kendine göre bir kullanım amacı var, hybrid olduğu için bilgi yetersizliğinden dolayı basınca da yakmayacağı düşünülen Prius basınca M3'den bile çok yakar bir hal alıyor, çünkü hybrid teknolojisi sıkışık trafikte emisyonu ve tüketimi azaltma amacıyla geliştirilen ve kullanılan bir teknoloji.

Yarın öbürgün biri foruma girip de Prius aldım, hani az yakıyordu 11 litreden aşağı inmiyor diye konu açarsa o zaman daha net anlaşılır.

Trafik akış hızına göre yeterli ivmeyi sağlayamayan otomobiller de mecburen sürekli tam gaza yakın kullandıldığı için tüketimi aşırı derecede artıyor, bu da konuyla ilgili diğer bir bakış açısı olabilir.

Bu arada bugün Prius'a binme şansım oldu, gerçekten Toyota'nın kullandığı kaliteye şaşırdım, Land Cruiser nasıl diğer modellerinden ayrışıyorsa Prius da malzeme kalitesi, işçilik, detay yönünden diğer modellerden çok rahatlıkla ayrılıyor.

• Güzel bir paylaşım teşekkürler.
    Amaca uygun araç seçimi ve buna uygun kullanmak önemli.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.