Bildirim
Private Server!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
ilk öncewww.wowstatus.net den serverını bul:)
sonra sayfasından acc al.
Sayfalarında realmist in ne olduğu yazarr,sitede biraz araştırırsan bulursun,sonra realmist dosyasını not defteri olarak aç,alttaki patchlist satırını sil,sonra üstte sadece set realmist kalsın o bulduğun realmist adresini set realmistin yanına yapıştır.
örnek: (set realmist logon.wowscape.net)
sonra oyuna gir ve oyna ama dikkat et serverın patch i seninkiyle aynı olsun:)
istersen wowscape de oyna güzel bi server bg serverı falan var direk 70 başlıyosun full arena,bg :D
sitenin adresi:www.wowscape.net
realmist:logon.wowscape.net
-
WoW Status sitesinde Anti-Virüs'üm vürüs buldu (yinede saol ) -
herşey normal ama yinede olmuyor giriyorum şifreyi yazıyorum herşey normal giderken birden normal eu daki gibi hata mesajı geliyor (hata mesajı derken şifre veıd hatası) -
başka serverlarda dene belki olur:)
dediklerimi yaptıysan olması lazım patch mi uyumsuzki:S -
Sana Tek Bir Server Öneriyorum Cgoty süper Bir Server. Gm'ler Her Konuda Yardımcı Oluyor (Her konuda Yardımcı Oluyor Görev'inin Nerede Olduğunu Biilmiyorsun Whisper At Sor) Gm'lerin Çoğu Zaten 7/24 Açık
Site'deki Haberi Burası
Undead Mage
Edit:Ekleme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proob -- 26 Ağustos 2008; 9:39:54 > -
ben şu an orda oynuyorum ne acacagıma karar vermedim inş. server ömrü kısa olmaz -
Süper Bir Server Ben Undead Mage Açtım (Çok Vurguluyorum) Lvl 18'im Nick: Bloom Biraz Yardımcı Olabilirim Bende Yeniyim Eğer Bilemediğin Birşey Olursa Yardım Sever Gm'ler Mutlaka Yardımcı Olacaktır Gm'ler İşlerini Çok güzel Yapıyorlar (Seveceğin Bir Karakter Aç )
Edit: Sebepsiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proob -- 26 Ağustos 2008; 11:45:30 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X