Şimdi Ara

Private server bakıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz güzel serverları paylaşır mısınız?
    Özellikle online sayısı 250+ ve kasması zor (1x - 10x - 20x vs.) ama silk bedava olan serverlar varsa çok iyi olur, silk bedava olmasa bile Toplayıcı, Elbise gibi şeyleri bedava alabileceğim bir serverda olabilir. Yani vakit geçirmek için bir server arıyorum. Aslında bsilkroad bana uyuyor lakin silk para ile satılıyor zaten silke para vermek istesem joymax da oynarım, bulamazsam artık son çare olarak joymax a geçeceğim.
    Şimdiden paylaşımlarınız için teşekkür ederim.

• Bulursan birlikte başlayalım hocam ip limiti olmayan bir server olursa direk pt kurarız..
  • Merhaba 15 Kasımda Açılacak olan 90 Cap private serverimizde sizleride görmekten onur duyarız.
     Private server bakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubsilkroad -- 22 Ekim 2015; 19:25:29 >
  • Coin ile item alma saçmalığı yok ise başlayabiliriz aslında.Değerli itemler sadece moblardan düşüyor ise? @clubsilkroad
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Carl Elfman

Coin ile item alma saçmalığı yok ise başlayabiliriz aslında.Değerli itemler sadece moblardan düşüyor ise? @clubsilkroad

Evet serverimizde coin ile item alışverişi yoktur. İtemler sadece moblardan düşmektedir. Sadece silk satışı aktiftir. Birçok silk itemide gold ile satılmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubsilkroad -- 22 Ekim 2015; 23:35:17 >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.