Şimdi Ara

### PRİVATE SERVER KURMAK DETAYLI ANLATIM ### (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
28.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kendim yaptım Tabiki 2 tanede serverım vardı zaten Süper ayarlamada biliorum
  • SaqoLaSın.
  • Ama Ben Bunu Başka Bi forumda Daha Önceden Görmüştüm..Ve Bu Konu o FOrumda Üst konu...Şüphelerim Var senin yaptına dair ama yinede sagol!
  • paylasım icin saol
  • şu server kurmayı kırık link olmadan biri yazarsa benden oyu alır
  • (Ç)ALINTIDIR
  • quote:

Orjinalden alıntı: RedSkill

(Ç)ALINTIDIR

Ne aLAKSI var arkadşım adam alıntı yazmadı die çalıntımı oluor böle saçmalık olmaz yaw adam kndisi yukarıda özürdilerim yazmayı unutmuşum dedi daha ne desin sizde biraz törerans tanıyın ama olmaz hep yüklenmeyin adama
  • şu db yi rapid e atsan artık diyorıum çok acill lazımda bu arada obdc ayarlarınıda indiremiyoruz rapidten silinmişşşş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi datron16 -- 6 Kasım 2006; 7:53:52 >
  • Alın db ile OBDC Ayarları Bakın R-apidshare .de idi ya .com oldu
    BU OBDC AYARLARI
    http://r-a-p-i-dshare.com/files/2221014/3obdcayarlari.rar Çizgiler kaldırın (-)

BUDA DB BEYLER

http://r-a-p-i-dshare.com/files/2221471/1098db.rar Çizgileri Kaldırın (-)

• harbiden kurdum sağol kardeş yaa oldu beyler
  • ÖNEMLLİ DEİL ARKADASIM YAKINDA YENİ MASTER FALAN ONLARI VERECEM
  • 360 Kişi bakıor 32 Kişi mesaj yazıor Şimdi benle 33 Arkadaslar Emege Saygı size Server Kurulumu Anlattım en detaylı Sekilde hatta aralarınızda Varıdr belki Şimdi Kuran Ama Arkadaslar Lütfen emege saygı emege saygı oldukca paylasımda o kadar cok olur
  • eet ben kurdum arkadaşım çok teşekkür ederim
    HERZAMAN EMEĞE SAYGI
  • Saol Eğer bi problem Cıkarsa PM Deilde Bu Topice Acıklayın Sımdıden Herkese Tesekkurler Iyı aksamlar
  • ben kendi database imi koyabilirim benim favorim ama yarın yazılı var şu anda upl. edemem
  • Emeğine sağlık dostum.Fakat keşke resimli anlatsaydn daha iyi anlardık...
  • Öncelikle paylaşım için saol

Gerçi sınırlı interneti olanlar bulaşmasın demişsin ama bunlar kaç mb veye gb tutar yaklaşık yükleme zamanı olarak soruyorum
    bi de master ı versen çok güsel olacak teşekkürler bir kez daha
  • baska forumlardan alıntı lütfen adamların ekmeğyle oynamayınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: kiralikatil

baska forumlardan alıntı lütfen adamların ekmeğyle oynamayınız

Ben alıntı dedim fakat Arkadasım Ben Baska Dosyalarda verdim Direk Copy/PASTE YAPMADIM Kendim Yazdım Sadece Baska bi Foruma Baktım ama bende çok uğraştım ve uğracağımda Bu Konuda Herkes Bilgi edinsin Ve emege saygı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.