Şimdi Ara

Private Serverdayız Guildimize Seviyeli Oyuncular Arıyoruz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: anlyldrmm

quote:

Orijinalden alıntı: baLbesh

@anlyldrmm

siteyi düzeltmişler ben aldım üyelik fakat mediapk2 si yok indirme hızım çok yavaş 1.3 gb yi 2.5 saatte indiriyorum :)

aslında netin hızlıysa bana mediapk2sini upload etsen süper olur :D

@Pes Etmek YOK!

hocam ben iyice araştıyorum çünkü oynamasam da olur benim için oynayacaksam düzgün bişeyler olsun istiyorum,bu server güzel gibi site düzelmiş üyelik aldım şimdi oyunu indirmeye çalışıyorum,güzel çıkarsa haberdar ederim istersen.

upload ediyorum media dosyasını

sağol hocam,uğraştırdık

• quote:

quote:

quote:

@anlyldrmm

siteyi düzeltmişler ben aldım üyelik fakat mediapk2 si yok indirme hızım çok yavaş 1.3 gb yi 2.5 saatte indiriyorum :)

aslında netin hızlıysa bana mediapk2sini upload etsen süper olur :D

@Pes Etmek YOK!

hocam ben iyice araştıyorum çünkü oynamasam da olur benim için oynayacaksam düzgün bişeyler olsun istiyorum,bu server güzel gibi site düzelmiş üyelik aldım şimdi oyunu indirmeye çalışıyorum,güzel çıkarsa haberdar ederim istersen.

upload ediyorum media dosyasını

sağol hocam,uğraştırdık

Ne demek önemli değil yeni arkadaşlar kazanalım yeterki

Edit : oyunda ismim RedLabel pm atarsanız yardımcı olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anlyldrmm -- 30 Ocak 2014; 13:23:56 >

• anlyldrmm kullanıcısına yanıt
    oyuna bi girebiliyim,atıcam pm

mediayı yüklüyo musun hocam,full client indirirsem akşama ancak gibi duruyor
  • quote:

oyuna bi girebiliyim,atıcam pm

mediayı yüklüyo musun hocam,full client indirirsem akşama ancak gibi duruyor

Evet yüklüyorum 10dk ya link veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anlyldrmm -- 30 Ocak 2014; 13:42:42 >
  • starta tıklıyorum Cruel Online diye resim geliyor ondan sonra şak kapanıyor oyuna girmiyor netteki bütün çözümleri denedim olmadı,ben oynayamıcam heralde beyler ; size iyi oyunlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 30 Ocak 2014; 15:28:07 >
  • quote:

starta tıklıyorum Cruel Online diye resim geliyor ondan sonra şak kapanıyor oyuna girmiyor netteki bütün çözümleri denedim olmadı,ben oynayamıcam heralde beyler ; size iyi oyunlar :)

en sağlıklısı full client indirmek aslında :/
  • quote:

quote:

starta tıklıyorum Cruel Online diye resim geliyor ondan sonra şak kapanıyor oyuna girmiyor netteki bütün çözümleri denedim olmadı,ben oynayamıcam heralde beyler ; size iyi oyunlar :)

en sağlıklısı full client indirmek aslında :/

doğru diyosun da hiçbirşey farketmiyor ki bi sorun var açmamasıyla ilgili onu çözmem lazım,starta tıklıyorum client açılmıyor giriş ekranı resmi geliyor kalıyor öyle :(
  • nasıl bi sorun vardır bilemedim client.exe uygun değildir belkide. sorunsuz oynuyoruz biz.
  • Sw çok güzel gelecek arkadaşlar tereddüt etmesinler.
  • Selam beyler becerdim sonunda serverı girmeyi,launcher ile exe yi kabul etmiyormuş başka buldum değiştirdim oldu :D
  • quote:

Selam beyler becerdim sonunda serverı girmeyi,launcher ile exe yi kabul etmiyormuş başka buldum değiştirdim oldu :D

3G ile bile indirmeye kalsam simdiye inerdi :) full client.
  • ben de geliyorum gençler, haber vereceğim

*oyundakiler nickini yazarsa sevinirim, pm atacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Broderick -- 31 Ocak 2014; 12:41:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende indirdim oyunu nickim:INSENSITIVE hertürlü yardım, oluşum, grup, vukuata açığım
  • guildimize bekleriz herkesi nickim RedLabel pm
  • arkadaslar yeni bir sw arıyosanız suan oynadıgım serverı tavsıye ederım. yabancı ağırlıklı Türk sayımız az. bir Türk topluluguna ihtiyacımız var kalabalık bır sw. daha once forumda konusunu açtım inceleyın kaliteli bir server

http://forum.donanimhaber.com/m_86376460/tm.htm gelıcek arkadas guruplarına yardımcı oluruz yeterkı gelın
  • Serwer kapandı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.