Şimdi Ara

Pro 2000 Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dün Pro 2000 marka bir bilgisayar aldım özellikleri iyi geldi yazayım.
    1Telebayt hafıza
    4gb ram
    1gb ekran kartı
    DVD yazıcı
    çift çekirdek

Eve geldik heralde kabloları doğru bağladık sanıyorum ki öyle neyse açmaya çalıştık monitörde sinyal yok çıktı bunu bir bilgisayrcıya söyledim gelip bakacaz neyse sizce almakla iyi etmişmiyim çok aradık en mantıklı bu geldi internette araştırmada yaptım iyi dityende var hiç alma diyende ama diğer bilgisayarım çok kasıyordu ...
    YORUMLARINZI BEKLİYORUM...:)

• aldıkdan sonra kötü desek gidip geri vericekmisin acaba
  • Ekran kartın 1gbmı yok artık çoook iyi yaaa
  • Açıkcası geri alım var eğer çok iş çıkartırsa geri verilir ya da satılır o kullanılmaz kafan rahat olsun bu arada 1 gb çok iyi dediğin için saol peki marka özellikler iyi ama emin değilim çok araştırdım iyi diyende var kötü diyende ama arkasında arena filan varmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Aylin-

Açıkcası geri alım var eğer çok iş çıkartırsa geri verilir ya da satılır o kullanılmaz kafan rahat olsun bu arada 1 gb çok iyi dediğin için saol peki marka özellikler iyi ama emin değilim çok araştırdım iyi diyende var kötü diyende ama arkasında arena filan varmış.

Hevesini kırmak istemem ama adam senle dalga geçmiş ! Sen etikette yazılan özelliklere bakarsan hazır pc satıcılarından tabiri caizse daha çoook kazık yersin... Eğer para iadesi yapıyorlarsa sana güzel bir sistem toplayalım .. Geçmiş olsun yazık paralara ...
  • Niçin böyle dedin ebn çok oyun oynayan bir insan değilim bu açıdan da düşününün kesinlikle hevesim kırılmaz öğrenmek için açtım internet oyunları oynarım ders çalışırım öyle yani
  • Daha şu 1gb-2gb dönemi bitmedimi ya

Hayatımda en son 4cü sınıfta hazır bilgisayar almıştım ogünden buyana kendim toplarım hiçbi zamanda pişman olmadım eger para iadesi varsa elinizden çıkarın bu bilgisayarı size forumda güzel bi sistem toplayalım
    iyi günler dilerim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar %100 HDD Kullanıyor
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çift çekirdek işlemci ne arkadaş? i5-2500K dururken.
  • bencede casper almıştım en son ekran kartı dahil ram vs. herşeyine takviye yaptım ama yınede adam olmamıştı out casper '
  • ekran kartının biti ne kadar oyun performansı için önemli olan o bide işlemcinin modelini yazarsan iyi bişey alıp almadıgını rahatca söyleyebilirim. Arkadasların dedigi gibi toplama yaptırsan daha ucuza daha güzel bi makina toplayabilirdin
  • quote:

Açıkcası geri alım var eğer çok iş çıkartırsa geri verilir ya da satılır o kullanılmaz kafan rahat olsun bu arada 1 gb çok iyi dediğin için saol peki marka özellikler iyi ama emin değilim çok araştırdım iyi diyende var kötü diyende ama arkasında arena filan varmış.

ozaman geri ver bilgisayarı hiç bulaşma bile
  • Hani işlemci modeli, hani ekran kartı modeli ?

1 gb ekran kartı ve çift çekirdekli işlemci hiçbirşey ifade etiyor
  • quote:

Niçin böyle dedin ebn çok oyun oynayan bir insan değilim bu açıdan da düşününün kesinlikle hevesim kırılmaz öğrenmek için açtım internet oyunları oynarım ders çalışırım öyle yani

Kardeşim o şerefsizlerin sana sattığı bilgisayarı aldığın fiyatın yarı fiyatına sana burada toplarız bence geri iade etmelisin...
  • Arkadaşlar toplama bilgisayar çok baktım ama dolar yükseldiği için istediğim şeyler 2 katına çıkmış
    Ama yinede ilginize teşekkür ederim iade etme konbusunu bilgisayar çalıştıktan sonra denerim teşşekürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.