Şimdi Ara

pro-arena.net terbiyesizliği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçenler oyun-monitor.com gaming turnuva düzenledi herşey güzeldi 1 hafta sonra yeni açılan bir oyun şirketi olan pro-arena.net de turnuva düzenledi katıldık baktım kurallar vb herşeyi resmen oyun-monitor.com dan ÇALMIŞLAR. adamlar bi forum kurmuşlar kurallaarı falan herşeyi başka yerden çalmışlar bn de bunu dile getirdim adam msnden (teknik@pro-arena.net) senle bi ugrasscam gibi sözler söyledi. siz bir oyun server satış yapma kararı almışsınız ve msnden birine böyle ters davranıyorsnz bn de sen bilirsin dedim böyle davranarak bu işe 3-0 yenik girersin dedim ve çıktım. olaydan 2 gün snra siteye girdiğimde bnm takımımın adı yoktu başka bir takım yazmışlardı aynı maça ve ayrıca fikstur düzenlendikten snra tanıdıklarının maçlarını istedikleri gibi hazırlayıp diğer takımların saat değişikliklerini takmadılar..

bu söylediklerimi dikkate alın iş yapacagınız yeri iyi seçin. umarım bu forumda rezil olmak onlara iyi bir ders olmuştur.

KİMSENİN AYIBI YANINA KALMAZ

• kanıtınız var mı peki?
  • bişey foto vb bilgi koyda yapak
  • keşke fiksturun eski resmini çekseydim görürdünüz

ancak msn 'de yaptıgım konuşma ve bu olaydan sonra fiksturden silmişler.

konuşmayı aşağıdaki linkten indirin

http://rapidshare.com/files/122577502/teknik_pro-arena.net.html

aşağıdaki resimde gördüğünüz 2 takımı da adminler kaydetmiş ve onaylandı yazısı koymadan kayıtları kapatmışlar.. işte bizim yerimize yazdıkları weiwuer takımını admin yazmış!!!! 2. mesajda da başka bir adminin son anda turnuvaya kaydettiği bir başka takım var..

pro-arena.net terbiyesizliği

• fikstur'un bizi silmeden önceki resmi de olsaydı dha ispatlayıcı olabilirdi ancak burda 2 adminin son anda kendi takımları nK olmasına rağmen 2 takımı kaydetmesi altlarına onaylandı yazısı koymadan ( diğer bütün takımlarda yazıyor ) kayıtlarımız bitmiştir gibi bir şey yapması herşeyi ortaya çıkarıyor. ayrıca konusma kaydında da direk tersliyor!

eğer siz dh üyeleri onları kınarsanız bnm hakkımı yemek ve yaptıkları terbiyesizlik yanlarına kalmaz!
  • ayrıca kayıtlar biteli çok olmasına rağmen sonradan kayıtların bittiğe dair yazının bulundugu mesaj silinmiş. fiktur yayınlandıktan yaklaşık 5 gün sonra 2 takım kaydedilmiş fikturden 2 takım çıkarılmış. açıkası hükümet gibi dolandırıcılık ypaıyorlar ne kadar ortaya çıksa da yaptıkları şerefsizlik onlar buna devam edecekler!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.