Şimdi Ara

Pro clup ariyorum (STP)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu seneyi özel hayatım sebebi ile boş geçirdim..ara ara sezon girip çıkıyorum...son günlerdede sezona lanet ettim drop inlerde karakter gelişsin maksat paylaşım olsun diye 20-30 maç yaptım...

1-Team speak muhabbetine giremem hazırlık maçlarınız eksik adamınız varsa gelirim
    2-pro clup olayının işleyişinin 2 yıldır içindeydim defansta ne yapmam gerektiğini bilirim
    3- cornerde otomatik ceza sahasına atıyor zaten oyuncumun boyu uzun kafaya çıkar ivedi görev bölgeme dönerim
    4- işim gereği oyuna ne zaman gireceğim belli olmaz girdiğimde kulübe bakar online takılan varsa stp de yer varsa girer "takım oyununu" oynar çıkmam gereken yerde müsade ister çıkarım
    5- ilerdede ortamım müsait olursa ts kurup resmi maçlara vs girerim

Yaş 36 izmir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pabloescobar_ank -- 20 Haziran 2017; 17:9:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iFVPA Avrupa Ligi'nde 2. lik yaşayan takımımıza; duruma göre yedek duruma göre ilk 11 de oynama fırsatı verebileceğimiz ama sesli iletişimin şart olduğu durumunu kabul görüyor iseniz özel mesaj yolu ile iletişim kurabilirsiniz. Yaş ortalamamız 26-27.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.