Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2010 Yamaları ve Yama Programları-ANA KONU(Güncel)-exTReme'10 Geldi! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
862
Cevap
1
Favori
222.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir sorum daha olacak türkçespiker.com sitesinde verilen pesedit.com un kitserverı (9.2.0.4) yerinde olucak mı yoksa sadece yamayı mı kurucaz install diyerek?? Önceden kitserver ı indirip oraya koymuş olmamız gerekiyor mu??
  • çok güzel bir konu olmus türkçe yamayi indirdim sayenizde tesekkürler.
  • Valla hakkaten hagi ellerine sağlık, çok güzel olmuş, biraz yavaşlattı benim oyunu ama olsun.

Eline sağlık, bu arada yakının durumu nasıl oldu, umarım düzelme vardır ?
  • kar yamasını nasıl yükleyeceğim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeFransız
    çok güzel bir konu olmus türkçe yamayi indirdim sayenizde tesekkürler.

Rica ederim keyifli oyunlar..

quote:

Orijinalden alıntı: k_salliK
    Valla hakkaten hagi ellerine sağlık, çok güzel olmuş, biraz yavaşlattı benim oyunu ama olsun.

Teşekkürler dostum öncelikle. Konuyu beğendiğinize çok sevindim. Geçen sene de PES 2009 için buna benzer bir konu açmıştım. Bu sene yamaların gelmesi için biraz bekledim. Daha önce açılan benzer konu çok karışmış, her sayfada bir yama var. İndireceğiniz yamayı bulmak için sayfalarca gezmeniz gerekiyor. Bu konu biraz daha derli düzenli oldu. İnşallah hoşunuza gitmiştir.
    Yakınım 27 Aralık Pazar gecesi kalp krizi geçirdi, hastaneye 28 Aralık Ptesi öğlen kaldırıldı. Ve o günden beri yoğun bakımda yatıyor, solunum cihazına bağlı olarak. 26 gün oldu. Doktorlar durumunun kritik olduğunu söylüyorlar ama çıkmadık candan ümit kesilmez misali, biz yüce rabbimden umudumuzu kesmedik. Dua etmekten başka yapacak bir şeyimiz yok. Bu konuyu okuyan arkadaşlarda, onun için bir Fatiha okursa çok sevinirim. Allah kimseye böyle büyük bir acı yaşatmasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILoveYouHagi -- 21 Ocak 2010; 21:52:15 >

• YA bu patch yüklemiyorum.ne yapamam lazım.sürücü modeli hatası diyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildermess
    kar yamasını nasıl yükleyeceğim...

Yarın sabah işyerindeki PCde yardımcı olurum size...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILoveYouHagi -- 21 Ocak 2010; 22:26:51 >
  • Orijinalden alıntı: k_salliK
    Valla hakkaten hagi ellerine sağlık, çok güzel olmuş, biraz yavaşlattı benim oyunu ama olsun.

Teşekkürler dostum öncelikle. Konuyu beğendiğinize çok sevindim. Geçen sene de PES 2009 için buna benzer bir konu açmıştım. Bu sene yamaların gelmesi için biraz bekledim. Daha önce açılan benzer konu çok karışmış, her sayfada bir yama var. İndireceğiniz yamayı bulmak için sayfalarca gezmeniz gerekiyor. Bu konu biraz daha derli düzenli oldu. İnşallah hoşunuza gitmiştir.
    Yakınım 27 Aralık Pazar gecesi kalp krizi geçirdi, hastaneye 28 Aralık Ptesi öğlen kaldırıldı. Ve o günden beri yoğun bakımda yatıyor, solunum cihazına bağlı olarak. 26 gün oldu. Doktorlar durumunun kritik olduğunu söylüyorlar ama çıkmadık candan ümit kesilmez misali, biz yüce rabbimden umudumuzu kesmedik. Dua etmekten başka yapacak bir şeyimiz yok. Bu konuyu okuyan arkadaşlarda, onun için bir Fatiha okursa çok sevinirim. Allah kimseye böyle büyük bir acı yaşatmasın...

Gerçekten çok büyük geçmiş olsun inşallah allah dualarınızı kabul eder yakınınızı sizlere bağışlar. Böyle bir durumda foruma ve işlerinize bakmak bile çok zor olsa gerek buna rağmen yardımcı olmaya çalışmışsınız allah kolaylık versin. Umarım boş bir vaktinizde de diğer cevapsız sorulara ufak yanıtlar verirsiniz zamanın hiç önemi yok şimdiden teşekkürler tekrar çok büyük geçmiş olsun. iyi akşamlar...

• Bir sorum var, acaba türkçe spikerin ne zaman çikcagi bellimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iloveyouhagi

quote:

çok güzel bir konu olmus türkçe yamayi indirdim sayenizde tesekkürler.

Rica ederim keyifli oyunlar..

quote:

Orijinalden alıntı: k_salliK

Kardeş, allah acil şifalar versin. Benimde babam rahatsızdı 2 sene önce Bypass ameliyatı oldu. Çok zor durumlar bunlar, allah düşmanıma bile sağlık sorunu vermesin. Anladığım kadarı ile, galiba, toparlanıp acilen ameliyat olması lazım. Umarım herşey yolunda gider ve sağlığına kavuşur. Sen buraya takma kafanı. Bizler oyun oynamasak ne olacak, Allah tekrar tekrar şifalar versin.

• quote:

Bir sorum var, acaba türkçe spikerin ne zaman çikcagi bellimi?

Bu sene Türkçe Spiker PES 2010 exTReme'10 yamasıyla beraber çıkacak, ayrı bir şekilde değil.
    exTReme'10nun da henüz ne zaman çıkacağı belli değil. Yama takımındaki arkadaşların çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor, fazla bekletmezler sizi diye düşünüyorum
  • devrim yaması v.2 yi yükledim ama 2 problem var.
    birincisi yaptığım taktik değişiklikler kaydedilmiyor, ikincisi tekrarda çimler siyah görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: anktotti
    devrim yaması v.2 yi yükledim ama 2 problem var.
    birincisi yaptığım taktik değişiklikler kaydedilmiyor, ikincisi tekrarda çimler siyah görünüyor

Yamanın ana sayfası burada:
    http://www.turkcespiker.com/forum/devrim_yamasi_v_2_yayinda-t21128.html
    Bu sayfayı inceleyerek, karşılaştığınız sorunların çözümlerini bulabilirsiniz.
    Bak senin probleminin çözümünü buldum bile:

quote:

Oyun tekrarlarında çimlerde kararma yaşayanlar, dt07 içindeki unnamed_39 silsinler kararma olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILoveYouHagi -- 23 Ocak 2010; 10:43:22 >

• Arkadaşlar pesedit yamasını kullanıyorum 1.4'ü kurmuştum en son ama yarım yamalak olan türkçe yama BAL modunda gitti Nasıl halledebiliriz. Tekrar yükledim ama sorun geçmedi. Kitserver'in içine mi atacağız acaba ? Ama nasıl
  • ya beyler 1.3 ü kuruyorum, kurduktan sonra crack istiyor açılmıyor oyun, cracki yapıyorum fakat oyun açıldığında hiç bir fark olmuyor kurduğum gibi aynı kafayı yemek üzereyim

nerde yanlış yapıyorum ?
  • Bu konu çok iyiymiş Teşekkürler
  • arkadaşım eline sağlık konu için ayrıca pes2010 için devre arası güncel trasfrerlerin olduğu resmi yaması ne zaman çıkar haberiniz var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

Bu konu çok iyiymiş Teşekkürler

Rica ederim, keyifli PESlemeler
  • Hangi yamayı kursam oyunda bir takım sorunlar çıkıyor. Mavi ekran, oyundan atmalar gibi.. Bu yüzden yama kuramıyorum artık. Yok mu bunun çaresi. Sadece 1.03 güncellemesiyle oynuyorum..
  • DEVRİM YAMASI v.2nin DETAYLI KURULUMU:
    1-Oyunu tamamen kaldırın.
    2-Yama veya patch gibi şeyler yüklediyseniz orda dosya kalacaktır.Bunun için C veya D 'deki 'KONAMİ' klasörünü silin. Örneğin: D:\Program Files\KONAMI
    3-Başlat\ara'ya girin 'Pes 2010' yazın ve çıkan dosyaları silin. (Özellikle Windows\system 'in içine yüklenmiş olan patchlari silin.)
    4-Şimdi oyunu sıfırdan kurun. Cr.ckini yapın.
    5-Ayarlardan dili İngilizce yap. Eğer Almanca ise veya başka bir dil ise mutlaka İngilizce olacak.
    6-Devrim V2 'nin çalışabilmesi için 1.03 patch ' inin yüklü olması gerekiyor. 1.03ü kurup, Cr.ck yapın. Pes 2010 1.03 patch'ini yüklerken yaklaşık 5 dakika donma olacaktır. Bu durum normaldir. Bekleyin.
    7- 1.03'ü yükledikten sonra oyuna girin. Setting bölümüne girin ve Download olan yere tıklayın. Bi kaç dakika oyun kendine patch yükleyecektir. Yükleme bittikten sonra oyundan çıkın.
    8-Devrim yamasının içindeki GENEL DOSYA'sında bulunanları (Kitserver-pes2010.exe-settings) oyunun kurulu olduğu yere kopyalıyoruz. (D:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010 gibi... ) Gelen soruya evet diyoruz..
    9-Devrim yamasının içindeki SAVE DOSYASI'ında bulunan 'Pro Evolution Soccer 2010' dosyasını 'Belgelerim\Konami' içine atıyoruz. Gelen soruya evet diyoruz..
    10-Devrim yamasının içindeki EXTRA EKLENTİ PAKETLERİ klasörüne giriyoruz.
    -ŞAMPİYONLAR LİGİ İNTROLARI isimli klasörün içerisindeki "pes10_cl_01 ve pes10_cl_01_sd" isimli iki dosyayı, "D:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\img" klasörünün içerisine atıyoruz. Gelen soruya evet diyoruz..
    -TURKCELL SüPER LiG İNTROSU İsimli klasörün içerisindeki "pes10_title" isimli dosyamızı; "D:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\img" klasörünün içine atıyoruz. Gelen soruya evet diyoruz..

Bu kadar arkadaşlar. Biraz uzun gibi ama inanın değer. Yama çok güzel. Sırasıyla hepsini yapın. Oyun ve yama sorunsuz çalışacaktır.

Not: d3dx9_37.dll hatası varsa :
    http://www.dll-files.com/dllindex/pop.php?d3dx9_37 İndirin ve system32'in içine atın ve yama sorunsuz çalışsın.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.