Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2012 - Become a Legend Sohbet Alanı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
641
Cevap
9
Favori
141.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

quote:

Orijinalden alıntı: Bouche

Beyler özur dilerim soru için fakat bu sorunun cevabını öğrenerek hareket edicem Fıfa 12 almayı dusunuyordum fakat PESdeki bu modlar beni PES almaya yonlerdirdi peki bu modlar PS3 XBOX için mi yoksa PC dede aynı şekilde oynayabilirmiyim ?

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

http://forum.donanimhaber.com/m_49597062/mpage_1/key_/tm.htm

teşekürler bakıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: taxofgod

quote:

quote:

3. senemdeyim overall 72 oldu hala kart falan gelmedi bana da

2 sezon daha klüpte kalıp başarılı sezonlar geçirirsen klübün kaptanı oluyosun...

ama yetenek kartı için sanırım başka takımlara transfer olmak lazım

3 sezonda 4 farklı takıma transfer oldum hatta bir tanesi emenike olayı gibi oldu aynı transfer döneminde 2 takım değiştirdim

Bence kart olayı biraz sorunlu ama inş bulan biri çıkar.

yapımcıya durumu iletelim/soralım dicem burdan ama ingilizcem yeterli değil;

www.twitter.com/JonMurphy_PES

• 4 gol atıyorum 7.5 veriyor ; sadece 1 assist yapıyorum 8.0 veriyor sistemi tam çözemedim açıkçası.. Bu arada 8.0 dan yüksek alan oldu mu maç sonunda?
  • quote:

4 gol atıyorum 7.5 veriyor ; sadece 1 assist yapıyorum 8.0 veriyor sistemi tam çözemedim açıkçası.. Bu arada 8.0 dan yüksek alan oldu mu maç sonunda?

milli takımda 8,5 veriyor, onda da Dünya şampiyonu olmuştum, rekor not 8,5
  • quote:

4 gol atıyorum 7.5 veriyor ; sadece 1 assist yapıyorum 8.0 veriyor sistemi tam çözemedim açıkçası.. Bu arada 8.0 dan yüksek alan oldu mu maç sonunda?

Asist ve golle alakası yok zaten maç boyuca yaptıkların önemli Tüm maç boyunca iyi bir oyun çıkartıysan 8.0 alıyorsun genelde

• quote:

quote:

quote:

quote:

3. senemdeyim overall 72 oldu hala kart falan gelmedi bana da

2 sezon daha klüpte kalıp başarılı sezonlar geçirirsen klübün kaptanı oluyosun...

ama yetenek kartı için sanırım başka takımlara transfer olmak lazım

3 sezonda 4 farklı takıma transfer oldum hatta bir tanesi emenike olayı gibi oldu aynı transfer döneminde 2 takım değiştirdim

Bence kart olayı biraz sorunlu ama inş bulan biri çıkar.

Ben sordum bakalım cevap bekliyorum şuan, bilgi geldiğinde haber vereceğim flood için özür dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: PoisonR

quote:

Asist ve golle alakası yok zaten maç boyuca yaptıkların önemli Tüm maç boyunca iyi bir oyun çıkartıysan 8.0 alıyorsun genelde

tamam da 4 gol atmışım ya bunun şakası olur mu bi insan 4 gol atıp ne kadar kötü oynayabilir ki

• hadi bakalım yapımcıdan net bir cevap bekliyoruz
  • oyun güzel ama pc kaldırmıyor daha yenilemedim resimleri görünce içim bi hoş oldu
  • bende vitesse kariyerime başladım..ilk 11 deyim paso artık ama gücüm düşük uzaktan şutlar kariyerimi kurtarıyor :)güç dayanıklılık yardırıyorum şuan :)
    2010 da bal modunu oynardım 30 yasndada olsam hiç frikik attırmazlardı bana.özelliklerimde düşüktü gerçi..şimdi 60 overallım var frikikleri ben atıyorum :) ilk frikiğim gol oldu hatta harbiden atmış gibi sevindim :))normal maçta ronaldoyla atamayan ben 60 lık adamla astım golü :)
  • quote:

quote:

quote:

tamam da 4 gol atmışım ya bunun şakası olur mu bi insan 4 gol atıp ne kadar kötü oynayabilir ki

Bende de oluyor o yüzden 5 gol attığım maçta 6.5 verdi bana şok oldum

• Arkadaşlar top sürerken özel hareket nasıl yapıyoruz? (ronaldo tarzı falan) 2011de r2 ye basınca yapılıyordu..
  • PES 2012 Become a Legend Editör çıkmış arkadaşlar.

ALINTIDIR.

Kullanımı basit ilk önce oyunu açıyoruz sonra alt tab atıp masaüstüne dönüp yamayı çalıştırıyoruz ve güçleri ayarladıktan sonra işlem ok.

ÖNEMLİ NOT : güncelleme v1.01 de çalışmamaktadır.

İndirme linki : d1.gamersky.com/updata11/09/PES2012_famous.modifier.rar

eğer yüklü değilse bal editörden önce Microsoft Visual C++ 2008 SP1 yüklemeniz gerekir aksi durumda calısmaz.

yamayla ilgili bazı yorumlar:

o kadar enteresan ki bal editör yapmadan genel derecem 60-65 iken ilk 11 başlar 2.yarı 55 dk gibi çıkardım ve milli takım 11 indede hiç değiştirilmeden 90 dk oynardım
    ama ne hikmet hileye karıştık genel derece 104 vazgeçilmez oyuncuyum barcelona özel karşılama yaptı nou campta
    ama malesef 55-60 dk önce oyuna giremiyorum hep yedek başlıyorum ve milli takıma seçilemiyorum
    sizcede bir gariplik yok mu bunda arkadaşlar ???

----------------
    ben denemeyi düşünmüyorum belki daha sonra daha iyi bi bal editör çıkar sorunsuz olan denemek isteyen varsa denesin. ))

Edit.....

yamayı denedim tmm hersey 99 oldu adamım 105e wurdu falan ama kart ekleme olayı yok sadece rakamsal özellikleri artırabiliyoruz ayrıca santrafor olan oyuncum şuan hiçbiryerde oynamıyor. ST oymamayı unutmus o seçenekde gitmiş. yamayı paylaştım ama hiç tavsiye etmiyorum. bekleyin düzgün sorunsuzu gelicektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vogue.1903 -- 10 Ekim 2011; 5:52:47 >

• yamayla bile kart gelmiyo arkadaş olcak iş değil
  • yazdım olmadığını. malesef bu editor pek yardımcı olmadı bize. bekliycez artk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vogue.1903

yazdım olmadığını. malesef bu editor pek yardımcı olmadı bize. bekliycez artk.

bahsettiğim gibi o A,B,C,D,E diye giden güç değerleri ile alakalı olabilir mi acaba bu kart işi?
  • quote:

quote:

Ben sordum bakalım cevap bekliyorum şuan, bilgi geldiğinde haber vereceğim flood için özür dilerim.

yapımcıdan bir cevap gelmedi mi hala?

acaba bu resimdeki değerler A veya S mi olcak kart için?

Pro Evolution Soccer 2012 - Become a Legend Sohbet Alanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 10 Ekim 2011; 7:51:59 >

• hocam bu editorle bi denemek ıcın herşeyi 99 yaptım sırasıyla AAAE gibi bişey oldu ilk 3 A'ydı onu hatırlıyorum sonra yarım sezon zamanı ileri atlattım ama hala aynı 3 kartım vardı ne yenisi geldi nede değişen bişey oldu bilmiyorum bu iş nası olucak.
    allah başka zeval vermesin bizlere.
  • quote:

quote:

quote:

yapımcıdan bir cevap gelmedi mi hala?

acaba bu resimdeki değerler A veya S mi olcak kart için?

Pro Evolution Soccer 2012 - Become a Legend Sohbet Alanı

Maalesef henüz bir cevap yok bekliyorum bende. Cevap geldiğinde haber vereceğim olup olmadığı konusunda. Siz kariyerlerini yazmaya devam edin arkadaşlar

• ya trophy lerim oldu %98 ve sadece bu görev kaldı, olmuyor nedense
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.