Şimdi Ara

PRO EVOLUTION SOCCER 2016 ( Ana Konu) (1341. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27.603
Cevap
82
Favori
522.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13391340134113421343
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oktay1910

Ceza sahası içinde topun dibine girerek gol pası vermek gerçektede var orta gibi düşünme pas o sonuçta topun dibine giriyolar orta açmıyorlar

Onu o an dar-sıkışık pozisyonda yapabilen kaç futbolcu var? Üst düzey liglerde kaliteli, soğuk kanlı futbolcular bazen kullanıyor, Messi sıkça kullanıyor, baktı kafa vurabilen olmuyor içeri aşırtma vuruşla gol atıyor.

Ama gir myclub ta uyanık geçinen bebeler sürekli aynı şeyi deniyor ve oyunun yapısı oyuncuyu çaresiz bırakıyor, normalde ben o bebenin yapmak istediğini kendisinden daha önce görüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O konularda haklısınız.

• Bu giriş yaptığın günün bonusunu gece 12 den sonra alabiliyor muyuz. saat kaçtan sonra yeni gün sayılıyor konamiye göre.
  • fantastik74 kullanıcısına yanıt
    Gece 3 ten sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: oktay1910

Gece 3 ten sonra.

teşekkürler. neyse bonusumu alıp öyle uyuyayım dicektim o saate kadar uyanık durmaya gerek yok.
    Olabilir hocam bazi istisna durumlar haricinde ben buna katilmiyorum peste zaten belli gol acilari belli vuruslar var ben mesela kesin gol olmayacagini bildigim sutu kaleye vurmak yerine pas verdigim cok oluyor arkadaslarla oynarkende bu durum boyle bitiricilik oyunu algilamakla alakali genelde vurdugum toplar gol olur cunku acisiz acisiz yerlerden vurmuyorum dedigim gibi ama sizi anliyorum bazen sacmaliyor oyun 2ye 0 kaleci topu cikariyor yapacak bir sey yok oyun iste

• allah belasını versin bu türkiyedeki internetin gene baglantım koptu myclub turnuvası girim dedim arkadaş 2*0 öndeyim pat psnden çıkış yaptınız aradım bunları kadın da diyor sinirliyseniz kapatırım dedim kapatmassan senin aq dedim yüzüne kapattım ne dangalak bunlar ya bu ülkede adam gibi hiç bişi hizmet alamıyorsun arkadaş lanet olsun böle işe
  • quote:

Orijinalden alıntı: gallerprensi4

Olabilir hocam bazi istisna durumlar haricinde ben buna katilmiyorum peste zaten belli gol acilari belli vuruslar var ben mesela kesin gol olmayacagini bildigim sutu kaleye vurmak yerine pas verdigim cok oluyor arkadaslarla oynarkende bu durum boyle bitiricilik oyunu algilamakla alakali genelde vurdugum toplar gol olur cunku acisiz acisiz yerlerden vurmuyorum dedigim gibi ama sizi anliyorum bazen sacmaliyor oyun 2ye 0 kaleci topu cikariyor yapacak bir sey yok oyun iste

aslında açı falan hikaye hocam pes size gol attırmak istedikten sonra topu rakip oyuncusu sizin önünüze atıyor :)
    Gerci dogru online klasman hata dolu gol olacaksa rakip cekiliyo bile hatta bazen :) bikac kere benimde basima geldi adamlarim olay yerinden kaciyorlardi :)

• Ya bu hükümsüzü nasıl yapıyorlar iyice can sıkmaya başladı öndeyim 5-1 son dakikalar oyunu durduruyo arkasından hemen hükümsüz ne yapıyorlar durdurduktan sonra yeter artık ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: SS27

allah belasını versin bu türkiyedeki internetin gene baglantım koptu myclub turnuvası girim dedim arkadaş 2*0 öndeyim pat psnden çıkış yaptınız aradım bunları kadın da diyor sinirliyseniz kapatırım dedim kapatmassan senin aq dedim yüzüne kapattım ne dangalak bunlar ya bu ülkede adam gibi hiç bişi hizmet alamıyorsun arkadaş lanet olsun böle işe

Sunucu ile bağlantınız kesildi mi diyor

• oyuna gireyim dedim rakip ararken sunucu bağlantınız kesildi dedi. allahtan maç sırasına denk gelmedi. bikaç gündür böyle yapıyor arada.
  • istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    evet sonra psnden atıyor sadece peste oluyor bfde gta da olmuyor böyle bi hata
  • SS27 kullanıcısına yanıt
    Hocam küfür edeceksen pesin sunucularına ve konamiye küfür et, bütün suç onların.

• drdogan79 kullanıcısına yanıt
    hocam onlarada ettim ttnetede ttnet az magdur etmedi beni 1 ay yanı binaya taşındım adamlar 1 ayda gelip bagladı kopmaları zaten ayrı bi olay her yerden magduruz anasını satim :D
  • beyler bu myclub turnuvalarında sizde agırlık yaşıyormusunuzz sadece benmi maçlar çok agır tuş gecikmeleri berbat halde
  • quote:

beyler bu myclub turnuvalarında sizde agırlık yaşıyormusunuzz sadece benmi maçlar çok agır tuş gecikmeleri berbat halde

Pesin kaybettirme taktiği. Pesin Türklere garezi var. Adam çinden bağlanıyo bizim avrupa serverına sokan pesin aklına tüküreyim ama adam benden daha iyi bağlantıyla oynuyo. Turnuvalarda da bu böyle o kupayı alamazsınız. Ben şöyle örnek vereyim ben hollandayı aldım rakip cezayiri almış. Turnuvada ilk eleme turunda karşılaştık. Ama benim ne tuş basıyor ne adamlar hareket ediyor ilk yarı 1-0 yenildim 2. Yarı R2 robbenle zar zor yendim. Oynatmıyorlar bizi

valla 2 maç yendim 1 maç berabere kaldım klasman maçlarında tokatlayacagım elemanlar fakat adapte olmak için 1-0 2-1 le yendim 1-1 de berabere kaldım açıkcası karşı tarafta hakim degildi gelen 2 rakip ispanyol 1 i de israilliydi geçen sene kaç kez final oynadım myclub turnuvasında bu sene böyle bişi görüyorum turnuvada böyle olur mu ya:D
  • quote:

evet sonra psnden atıyor sadece peste oluyor bfde gta da olmuyor böyle bi hata

Aynen bende böyle hata alıyordum hafta da 2 kere sunucu ile bağlantı kopardı modemi değiştirdim artık sunucu ile bağlantı kesildi diye birşey olmuyor

• quote:

beyler bu myclub turnuvalarında sizde agırlık yaşıyormusunuzz sadece benmi maçlar çok agır tuş gecikmeleri berbat halde

Sana demiştim ağırlık oluyor diye sen son 16 ya kalınca ağırlıgi gör kamyon gibi oyuncular dönmüyor

• 
Sayfa: önceki 13391340134113421343
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.