Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 |PATCH'LER| [Türkçe Spiker ÇIKTI!!] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.369
Cevap
1
Favori
402.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu arada Beyler reklam yamalarını GGS ile nası import edicem ya bana hangisi hangisinin üstüne olduğunu söylerseniz edebilirim teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaptanlogar

quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

quote:

Orjinalden alıntı: kaptanlogar

musty stadyumları kurdum bir iki maç ta yaptım hatta..daha sonra bellek hatası verdi windows..maç başlamadan hata mesajı ekrana geliyo ve oyundan çıkıyo kendiliğinden..map dosyasında çakışma olmaması için option file dosyası linki vermişsin fakat onu indiremedim..bir yardımcı olursan sevinirim.

options file yüzünden hata vermez ama map dosyası hataliysa windowsa atmalar olur

bende de 2 statda oyundan attı ama 130a yakın stad varken 2 stadın hata vermesi normal karşılanabilir.

eğer hatayı hep aynı stadta alıyosan o stad bozuktur ama her oyuna girişinde hata alıyosan kitserverı tekrar yüklemeni öneririm.o bellek hatasıyla kitserverın pek alakası yok aslında donanımsal bir hata o..

bu arada ekran kartın nedir

hatayı buldum musty saol..sorun topların birindeymiş..pes 6 nın hafızasındaki toplarla oyanyınca problem kalmadı...ekran kartım 6600 128 mb..

ekran kartını sordum çünkü eğer top import ettiysen o hatayı alabilirsin diyecektim çünkü pes4 beri gelen ekran kartı-top uyuşmazlığı var

onun için de bir program vardı ekran kartı ayarlarından birşeyi kapatıyordun toplar sorunsuz çalışıyordu ama şimdi hatırlayamadım

• quote:

Orjinalden alıntı: PeaCe SeLLs

quote:

Orjinalden alıntı: antique

BAŞKA BIR SAHA KENARI REKLAM YAMASI

http://rapidŞhare.de/files/8250097/Full_Mega_Pack_by_DMD.zip.html

bu uyumsuz galiba. çünkü graphic studio ile baktığımda karşılık gelen numaralarda çimler ve formalar var. zaten adresde share.de . eski olduğu belli pes 5 için galiba.

ben diğerini uygulamıştım, gayet sorunsuzdu, zaten resimlerdeki adboardlarda diğer yamadan..
    bunu alternatif olsun diye koymuştum, neyse kaldıralım bunu o zaman

• quote:

Orjinalden alıntı: kamikaze482222

arkadaslar ben kitserverin son sürümünü indirdim ama stadyumları nasıl değiştireceğim oyun içinde hangi tuslarla değiştiriliyor birisi bana söyleyebilir mi? ya da su kitserverin oyun içindeki tusları hangisi top ve forma değişimi de dahil bulamadım da

sen şimdi kitserver'ı indirdin ama o en yalın haliyle geliyor, stadyumları topları formaları felan sağdan soldan bulacaksın, kitserver içindeki GDB klasörüne atacaksın, ondan sonra oyun içinde stadyum değiştirme, top değiştirme olayına gireceksin

dipnot: kitserver içinde örnek olsun diye 1-2 stad, 2-3top, birkaç takım forması olabilir ama o sadece göstermelik

• ya su taraftar cozunurlugunu yukseltme patchini kurdum ama sonuc resimdeki gibi oldu. isim garip kismi kornerde aut atisinda falan normal gozukuolar. Bu buyuk derdime ozellikle patchi yayinlayan arkadaslarim yardim ederlerse sevinirim.

Pro Evolution Soccer 6 |PATCH'LER| [Türkçe Spiker ÇIKTI!!]

• kitserver indir
    içinde lodmixer olacak onu çalıştır
    taraftarları tüm kameralarda göster tikini tıkla save et
  • yaptim musty ama fark etmiyor yaw
  • kitserverı pes6.exeye yükledin mi

setup olacak onu yap sonra lodcfg.exeyi çalıştırıp show crowd in all cameras tikini seçip save edeceksin

gene de olmazsa import yanlış yapılmıştır.
  • arkadaslar turkiye ligi patch olarakmi yukleniyor yoksa orjinalinde varda bendemi yok,,
  • kitserveri pes6.exeye yuklemekten kastin nedir musty biraz anlatirmisin rica etsem
  • kitserverın içinde setup var onu çalıştırıp pes6.exeyi seçip install diyeceksin ki lodmixer doğru exeyi görebilsin..
  • hallettim dedim ama olmadi yine baska bi stadyumda oldu sandim tartan pist vardi seyircileri goremedim neyse ugrasayim biraz

ya bi tek tower camerada cikio o beyaz duvarimsi seyler ne var ki bende o kamerada oynarim hep... Nerden bi sorun var anlamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Feelgood -- 16 Kasım 2006; 0:07:56 >
  • bu yamayı deneyen var mı???

PESCLUBmix 1.0

http://proevolutionsoccerclub.forumfree.net/?t=11723146

• PES6 için 3 BüYüKLeRiN MuHTeSeM TeZaHüRaTLaRı (ayrıntılı anlatımlı)

PES-6 futbol oyununda takımınızla maç yaparken takımıza ait en populer tezahuratları duymak isteyenler; bu tezahurat dosyalarını oyuna nasıl yükleyeceğinizi tane tane izah edicem ve bundan sonra yapacağınız her maç için bana tşk edeceksiniz

Buradaki tezahüratlar hiçbiryerden ALINTI DEGILDIR, bizzat kendim kayıt ettim, kestim biçtim mixledim, SES KALITESI mükemmeldir

quote:

TEZAHURATLARIN LISTESI

FENERBAHÇE;
    BERABER YÜRÜDÜK
    BİRİCİK SEVGİLİM
    FENERBAHCEEE
    HAYDİ BASTIR KANARYA
    HERŞEY YALAN
    HEYYA HEYYA HOO
    LAYLAYLAY
    NEYLEYIM SEN OLMAYINCA
    OLEY OLEEY
    SALDIR FENERBAHÇE
    SENİN SEVGİN
    SON SÖZÜMÜZ FENERBAHÇE

BEŞİKTAŞ;
    AKLIMDA BİRTEK SEN
    ALAYINA GİDER
    AŞKINDAN GEBERİYORUZ
    BEŞİKTAŞIM OLEY
    HAYAT SENSİN
    HAYATIN ANLAMI
    HELE LOYLOY
    KARAKARTALIM
    OOO BEŞİKTAŞ
    SİYAHIN ZİNDAN
    ŞAMPİYON OLALIM BU SENE

GALATASARAY;
    CİMBOM ÜÇLÜ
    CİMBOMUM BENİM
    HAYDİ BASTIR
    HAYDİ BASTIR CİMBOMBOM
    HERŞEYİMİZSİN
    HERŞEYİMİZSİN-2
    RERERE RARARA
    SARI KIRMIZI
    SEN ÇOK YAŞA
    SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN
    ULTRASLAN ÜÇLÜ
    YAŞAMAK KİMİN UMRUNDA

öncelikle bilmeniz gereken birşey var..
    oyunun orjinalinde her takımın tezahürat dosyası için 5slot ayırmışlar..
    - BJK ile GS'ye aynı 5 slotu ayırmışlar, yani UNKNOW_200'den UNKNOW_204'e kadar olan 5 dosya BJK ve GS maçlarında dönüyor
    - FB ile MILLI TAKIM'a da diğer 5 slotu ayırmışlar, yani UNKNOW_205'den UNKNOW_209'a kadar olan 5 dosya da FB ve MILLI TAKIM maçlarında dönüyor..

bu durumda aşağıdaki 2 seçenekten birincisini (FB+BJK'li olanı) indirip kurarsanız GS maçlarında BJK tezahüratları duyacaksınız demektir yada ikincisini (FB+GS'li olanı) indirip kurarsanız BJK maçlarında GS tezahüratları duyacaksınız demektir.. bunları en başından bilin ki sonra bu yamalar olmamış/sorunlu demeyin

quote:

hangi takımı tutarsanız tutun BUNLARDAN SADECE BIR TANESINI indireceksiniz.. mesela beşiktaşlılar kendi tezahuratlarının yanısıra alternatif olarak fenerbahçe tezahuratlarına da kavuşacak.. Fenerliler için iki dosyada aynı, onlar diğer takımın hangisi olmasını istiyorlarsa kafalarına göre seçsin, mesela bir fenerli olarak çok sık FB-GS maçı yapıyorsanız ikinci seçeneği indirin

1- Fenerbahçe ve Beşiktaş tezahüratları dosya boyutu 21MB ---> (INDIRMEK için TIKLA)

2- Fenerbahçe ve Galatasaray tezahüratları dosya boyutu 19MB ---> (INDIRMEK için TIKLA)

not: linklerdeli Ş harflerinin yerine s harfi yazılacak..yine de açamayanlar PM atsın

indirdiğiniz tezahürat dosyasını oyuna uygulayabilmek için bilgisayarınızda DKZ STUDIO 0.90 programının kurulu olması lazım..
    DKZ STUDIO programını indirmek için yandaki linke tıkla ---> DKZ STUDIO 0.90 INDIRMEK ICIN TIKLA

-------------------------------------------------------------------

bu aşamaya geldiğinize göre hem tezahüratları indirdiniz hem de DKZ STUDIO programını bilgisayarınıza kurdunuz..
    artık adım adım tezahüratları uygulamaya geçebiliriz;

01- indirdiğiniz zip'li tezahürat dosyasını BELGELERIM klasörünüzde boş bir klasöre açın (klasörün içinde sadece tezahüratlar olmalı)
    02- dkz studio programını çalıştırın ve OPEN FILE'a tıklayın..

03- çıkan pencerede PRG FILES/KONAMI/PES6/DAT klasörü içindeki "0_sound" dosyasını açın

04- unknow_000.adx ---> unknow_535.adx'e kadar dosya içeriği ortaya çıkacak
    05- dkz studio programında EDIT/IMPORT/IMPORT ALL FILES seçin

06- açılan pencerede BELGELERIM içine açmış oldugunuz tezahürat dosyasını gösterin ve TAMAM'a tıklayın

07- benim hazırladığım dosyalarla mevcut orjinal dosyalar yer değiştirecek.. sonra da "işlem tamam" diye bir uyarı penceresi çıkacak, ok deyin

08- şimdi değişiklik yaptıgımız orjinal "0_sound" dosyasını farklı kaydedelim, mesela "0_sound_yeni" olarak aynı DAT klasörünün içinde kayıt edin..

09- farklı kaydetme işlemi biraz zaman alacaktır, bekleyin

10- kayıt işleminden sonra DKZ studio programını kapatın

11- windows gezgini ile PRG FILES/KONAMI/PES6/DAT klasörüne gidin..
    12- orjinal haliyle orada bekleyen "0_sound" dosyasını silmeyin, belgelerim klasöründe bir yere taşıyın, gelecek günlerde tezahüratlardan kurtulmak isterseniz bu 0_sound dosyasını geri taşırsınız olur biter

13- Son olarak DAT klasörü içine farklı kaydettiğimiz "0_sound_yeni" dosyasının ismini --> "0_sound" olarak düzeltin.. bu düzeltmeyi yapmayı unutursanız oyun 0_sound dosyasını göremez, haliyle HATA verir

veee işlem tamamdır.. artık oyuna girebilirsiniz

deep not: buradaki ayrıntılı anlatım işi bilmeyenler içindir, böyle detaylı anlatımı da başka hiçbir yerde bulamazsınız

• kitserverın son versiyonun indireceksin içinde stadium server da var nitekim linkler yukarda antique vermiş

onu indirdikten sonra bu stadları kitserver içindei gdb klasörüne atacaksın oyunun orj statlarını ellemeyeceksin yani

oyuna girdikten sonra forma seçme ekranında top forma seçme yanında page up page down tuşuyla aktive edeceğin stadyum seçme de olacak

7-8-9-0 tuşları stadyumları değiştiriyor..bu kadar..

5 tane turk stadi..stadium server için

şükrüsaraç,ali sami,inönü,avni aker bir de samsun 19 mayıs (ne alakaysa)

http://rapidşhare.com/files/3395870/stadiums.rar

kitserver gdb içine atın

Eline sağlık stadyumlar süper, özellikle şükrü saraçoğlunun çimleri harika , pes in grafikleri daha bir güzel oldu. Bu arada seyirciler angut gibin oturuyor (adamlar tenis maçı seyrediyor sanki ) , maç boyunca böyle bunları azgın seyirci yapacak bir patch var mıdır???

• peki cok sagol cok iyi calisma olmus da madem 5 slot var mesela oradaki gs tezahuratlari 10 tane mi ne onlarin hepsi soyleniyor mu macta
  • quote:

Orjinalden alıntı: darthnihilus

peki cok sagol cok iyi calisma olmus da madem 5 slot var mesela oradaki gs tezahuratlari 10 tane mi ne onlarin hepsi soyleniyor mu macta

güzel bir soru..
    şimdi 5 tane slot var ama bu slotlar için hazırlanan dosyaların büyüklüğü için bir sınırlama yok..
    yani ben her slot için 2-3tane tezahuratı mixledim;
    5slot x 3tezahurat olsa = yaklaşık 14-15tezahurat (hiç fena deil dimi)

• tamam farkettim ellerine saglik ama gecisler pek olmamis yine de hede hodo sesleri dinlemekten iyidir

bide antique cok onemli bisey sorucam dkz studio da turf patch yada bin icerikli dosyalari importlayinca orjinal dosyalarda bu isimlerle dosya olmadigi icin degistimio bende gittim baktim orjinal dosyalarda 0text.afs olaninda isimler mesela unknow_00719.bin iken senin turf patch dosyasinda ayni dosya unknow_07191.bin seklinde gozukuyor bundan dolayi da hic vbir dosya degismiyor caresi nedir bunun

bide ekran kayarken uzun paslarda yada iste bilirsin kaleye dogru dikey paslarda ekranin biyerinde yatay bir cizgi geciyor.bole onun oldugu yerler bulaniklasiyor falan. bu nasil onlenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Feelgood -- 16 Kasım 2006; 17:27:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: darthnihilus

tamam farkettim ellerine saglik ama gecisler pek olmamis yine de hede hodo sesleri dinlemekten iyidir

bide antique cok onemli bisey sorucam dkz studio da turf patch yada bin icerikli dosyalari importlayinca orjinal dosyalarda bu isimlerle dosya olmadigi icin degistimio bende gittim baktim orjinal dosyalarda 0text.afs olaninda isimler mesela unknow_00719.bin iken senin turf patch dosyasinda ayni dosya unknow_07191.bin seklinde gozukuyor bundan dolayi da hic vbir dosya degismiyor caresi nedir bunun

bide ekran kayarken uzun paslarda yada iste bilirsin kaleye dogru dikey paslarda ekranin biyerinde yatay bir cizgi geciyor.bole onun oldugu yerler bulaniklasiyor falan. bu nasil onlenir.

geçişleri beğenmeme gibi bir durum sözkonusu olamaz çünkü mesela 3dakikalık bir tezahuratın 3dakikası full dönmüyor, oyun biraz oradan biraz buradan şeklinde tezahuratları döndürüyor.. yani oyunda benim geçişlerim pek belli olmuyor ama önemli olan abuk subuk bağırmaların yerine işe yarar birşeylerin gelmiş olması haksız mıyım

saha zemini ile ilgili dosyalar tahminen "unknow_06949.bin ile unknow_09450.bin" arasında değişiyor.. sendeki unknow_00719.bin pes6 için mi yoksa pes5'de kullandığın yama mı? çünkü pes5 ile pes6 nın kodları farklı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 16 Kasım 2006; 18:31:19 >

• yok pes 6 icin hepsi anlamadim gitti yaw ama neyse stadyumlari yukledim 400 mb hepsinin zemini birbirinden guzel hic gerek kalmadi. tesekkur ederim ilgin icin. Tezahuratlara gelince begenmedigim sey ayni afx icindeki gecisler onun diisindakilerin hepsi super oyunu birakamiorum

ama su anda en buyuk sorun ekrandaki cizgi kafayi yicem bilen var mi bunu ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Feelgood -- 16 Kasım 2006; 18:59:15 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.