Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 |PATCH'LER| [Türkçe Spiker ÇIKTI!!] (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.369
Cevap
1
Favori
402.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar neden super patch de TS yok.bu patchleri hazırlayanları kınıyorum
    Ts olan yama yok mu beyler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulo61gun -- 23 Şubat 2007; 16:18:53 >
  • bişey daha bjk yok evulotionda. orjinalinde vardı ama ismi felan deişikti şimdi başka bi option file koyduğumda bjk yi yine görmeme ihtimali varmı. boş takımlardan birine koyma veya başka bi takımla deiştirme imkanı varmı evo patch yukluyken.
  • Bende superpatch i yükledim 3 gündür onu oynuyorum.Ne yalan söliyim aslında pek beklediğim gibi değil baya bir eksiği var.Sonuçta 2.2 gb bariz bişeyler bekliyosunuz.Biraz önce karlı havada maç yaptım zemin karla kaplanmadığını görünce şok oldum küçük bi ayrıntı beli ama önemli benim için.
  • Arkadaşlar bir şey sormak istityrum soccercenter.net e baktım superpatch çıktı demiş evopatch mi daha ii super mi daha iyi? Bir de son sorum olarak türkiye ligi guzel olarak sağlam olarak hangi sitede bulabilirim ,sorunsuz çalışıyormu türkiye ligi?

Şampiyonlar ligini nerden bulabilirim evo ya da super patchin içinde var mı yoksa şampiyonlar ligi yaması ayrı mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar emeğe saygı

şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velvet darkness -- 23 Şubat 2007; 21:04:46 >
  • Arkadaşlar şuan çoğumuzun merak ettiği konu , super patch inmi yoksa evo patch inmi daha iyi olduğu sanırım ,iki partchinde yüksek boyutları nedeniyle indirip test etmemiz bir hayli zor oluyor özellikle sınırlı adsl kullananan arkadaşlarımız için.Ben iki patchden herhangi birisini yada her ikisini indiren arkadaşlarımızın yorumlarının bir çok arkadaşımızı yönlendireceğini düşünüyorum.Bu doğrultuda ben henüz iki gün önce indirdiğim super patch hakkında yorumlarımı yazacağım.
    Arkadaşlar benim süper patchi tercih etmemin ilk nedeni önceki super patch lerin hepimizde bıraktığı muhteşem etki.Yani artık pes için bir marka haline dönüşmesi.Önemli bir nedenmde evo patchdeki gibi alman ağırlıklı olmayıp daha global bir patch olması yani içindeki takım bütünlüğü gerçekden evo patche göre çok iyi.Gelelim formalara forma çizimleri gerçekden cok kaliteli ve detaylı suan dünya kluplerinin kullandığı formalar en güncel halleriye ve reklam sponsorlarıyla super patchde mevcut.Stadyumlarda önceki super patchdekilerle aynı (yanılmıyosam 230 civarı ) ve oldukça detaylı hemen hemen her takımın stadları oyuna eklenmiş.(Gs,Fb,bjk,ts ve daha bir kac türk stadı daha dahil).Tezahüratler patchin en muhtesem yanlarından bir tanesi gercekden cok etkileyici ve geliştirilimiş atmosferi yaşatıyor insana.1000 in üstünde yüz sac ve kramponda eklenmiş oyuna.Tüm kadrolar güncel ve son transferlerde mevcut oyunda. (Ronaldo milanda örnegin) Özellikle takım flamaların 3d boyutlu olması oyuna ayrı bir kalite katmış.Bir özelligide oyun içindeki skor boardlar , liglere göre hazırlanmıs tam 14 adet ayrı skor board ve zaman göstergeleri cok etkileyici olmuş.
    Arkadaşlar coğu forumda bu patchde bir cok sorun oldugu ve güncellesdirme gelmeden yüklenmemesi gerektigi yazılmıs.Ben patchi yüklerken yönergeleri gayet dikkatli inceleyerek ve sıfır bir pes 6 nın üstüne kurmaya dikkat ettim.Sonuç olarak top , stad ve forma secimlerinde ve map dosyalarında hiçbir sorunla karsılasmadan gayet sorunsuz oynayabiliyorum.Burda dikkat etmemiz gerekn iki sey var sanırım patchi yüklerken yönergeleri dikkatli takip edip önceki pes 6 mızı silip yeniden kurup sadece bu patchi yüklemek.
    Sonuc olarak evo patchin güncellesdirmesi dahil özelliklerini gayet detaylı inceledim.Ve iki patchin özelliklerin ortalama aynı oldugu kanısına vardım.Evo patchin bir artısı varsa super patchden daha cok top var bu patchde.Buda sanırım cok önemli degil cünkü etrafda bir cok kaliteli top patchi var.Super patchin tek sorunu spiker sorunu bunuda oyun içinden küçük bir ayarla çözebiliyoruz.
    Ve arkadaşlar super patchi indirirken sitesinde yayınlanan chants pack ve diger eklentilerini indirmeyi unutmayın.0 zaman gercekden tadından yenmiyor.
    Uzun oldu ama umarım bu iki patch arasında kalan arkadaslarıma az da olsa fikir verebilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dilemma_ -- 24 Şubat 2007; 23:20:50 >

• Hocam "Gs,Fb,bjk,ts ve daha bir kac türk stadı daha dahil" demişsin bende yükledim bu patchi ama bu stadlar yok yani oyunda ts bile yokken stadının olması garip değilmi zaten .Birde spiker sorunu demişsin nasıl çözüldüğünüde yazarsan sevinirim çünkü bir türlü açamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: duncan21

Hocam "Gs,Fb,bjk,ts ve daha bir kac türk stadı daha dahil" demişsin bende yükledim bu patchi ama bu stadlar yok yani oyunda ts bile yokken stadının olması garip değilmi zaten .Birde spiker sorunu demişsin nasıl çözüldüğünüde yazarsan sevinirim çünkü bir türlü açamadım.

Var dostum önceki super patchleri indiren arkadaslarım hatırlar bunlardada tsl yoktu ama inönü ,sükrü saracoglu ,alisamiyen , samsun 19 mayıs ,avni aker vardı yine bu bes stad var oyunda ve calısıyor hepsi sorunsuz.
    Spiker sorununa gelince bunun çözümünü bir çok arkadaşım arıyor galiba.
    Arkadaslar spiker sorununu çözmek için pes 6 açıyoruz ana menüden options a giriyoruz orda en yukardaki menü olan pes data control a giriyoruz ordanda yine en yukardaki menü olan option file a giriyoruz.Burda load option file diye bir menü var onun üstünde entera bastığınızda spiker açılır bunu oyuna her girişde yapmanız gerekiyor.Bunun için bir düzeltme patchi cıkacakdır mutlaka.

Options \ Pes data control \ Option File \ Load Option File secip entera basıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dilemma_ -- 25 Şubat 2007; 0:20:33 >

• evo patch indirdim kurdum ve gayet pismanim. tek onemli etkisi option file ın verdigi lisanslı formalar ve orjinal isimler. bunu yapan birsuru option file zaten mevcut. onemli bi fark goremedim dedigim gibi. dikkatimi ceken offside kararlarinin gec verilmesi oldu. gol attiktan sonra oyuncular seviniyo ama iptal ediliyo felan. orjinalinde bu yok yada bana rastgelmedi. orjinali diyelim 400mb olan bi 0text in yerine 430 luk bi dosya indiriyosunuz yani fark 30mb. bence tek tek baska yamalarla kendi patchinizi yapin. mesela hd formalar ve kaliteli çim yamalari gerçekten gorunum açısından guzel oluyo. ses dosyaları 1.2gb evoda. tamam muzikleri iğrenç orjinalde ama yine yamayla halledilir bunlar. bide evoda bjk yok ona gore :(
  • Sağolasın spiker tamamdır .Yalnız bidaha baktım bende toplam 37 stad var ve Türklerden hiçbiri yok ,sen chant pack leri indirdinmi? Ben indirmedim ondan olabilrmi satdların olmaması.
    quote:

Orjinalden alıntı: _Dilemma_

quote:

Hocam "Gs,Fb,bjk,ts ve daha bir kac türk stadı daha dahil" demişsin bende yükledim bu patchi ama bu stadlar yok yani oyunda ts bile yokken stadının olması garip değilmi zaten .Birde spiker sorunu demişsin nasıl çözüldüğünüde yazarsan sevinirim çünkü bir türlü açamadım.

Var dostum önceki super patchleri indiren arkadaslarım hatırlar bunlardada tsl yoktu ama inönü ,sükrü saracoglu ,alisamiyen , samsun 19 mayıs ,avni aker vardı yine bu bes stad var oyunda ve calısıyor hepsi sorunsuz.
    Arkadaslar spiker sorununu çözmek için pes 6 açıyoruz ana menüden options a giriyoruz orda en yukardaki menü olan pes data control a giriyoruz ordanda yine en yukardaki menü olan option file a giriyoruz.Burda load option file diye bir menü var onun üstünde entera bastığınızda spiker açılır bunu oyuna her girişde yapmanız gerekiyor.Bunun için bir düzeltme patchi cıkacakdır mutlaka.

Options \ Pes data control \ Option File \ Load Option File secip entera basıyoruz.

• arkadaşlar dkz 0,90 programını indiremedim konuyu başlatan arkadaş link vermiş ve ş yi s yapıp indirebilirsiniz demiş ancak not found hatası veriyor.programı buraya ekleyebilecek olanlardan yardım istiyorum,türkçe tezahurat için.ayrıca mesajda asıl bahsedilen yamaları yükleyenlerin görüşlerini burda belirtmeleri sonrakiler için daha net fikir sahibi olmalarını saglar.lütfen konu dışı yorumlara yer vermeyelim.
  • evo patch in bana göre en büyük eksisi takımları deiştirmeleri olmuş..başta beşiktaş olmak üzere river plate, boca juniors ve bir kaç takımın daha olmaması ı hakediyor..!!

fakat artıları da sayılcak gibi değil tezahüratlar biraz daha iyi olabilrdi geri kalan herşey gayet güzel(özellikle top çeşitliliği..) Fakat beğenmeme rağmen ben superpatch i indirmeye başladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: sedoman34

arkadaşlar dkz 0,90 programını indiremedim konuyu başlatan arkadaş link vermiş ve ş yi s yapıp indirebilirsiniz demiş ancak not found hatası veriyor.programı buraya ekleyebilecek olanlardan yardım istiyorum,türkçe tezahurat için.ayrıca mesajda asıl bahsedilen yamaları yükleyenlerin görüşlerini burda belirtmeleri sonrakiler için daha net fikir sahibi olmalarını saglar.lütfen konu dışı yorumlara yer vermeyelim.

google a dkz yazarsan birçok yerden bu programı bulabilrsin
  • hayır o şekilde bulunmuyor 090 adlı olanı lazım sanırım.bulan arkadaşlar buraya ekleyemezmi yada mevcut olanlardan .dkz 0,90 mümkünse.
  • dkz 0.90
    http://www.strategyinformer.com/pc/others/proevolutionsoccer5/other.html

google dan buldum hem de ilk link =)
  • link için tşk ancak verdiginiz linke devam edince karşıma çıkan başka bir link daha var ve ortada bi sonuçsuzluk var daha once geldigim aşamalardı bunlar.
    http://www.strategyinformer.com/pc/proevolutionsoccer5/other/3138.html burdan ötesi ne gidilmiyor ya başka bi yere yönlendirme veriyor yada ?
  • sanırım alta yazan usa yada uk adlı bölüme tıklamayla yapılıyor.neden böyle bi sistemi var bu sitenin valla anlamadım neyse çok tşk çözdük işi sayenizde .bakalım türkish tezahurat nasıl olacak.
  • programı kurdum ancak error 339 diye bi hata veriyor ve çalışmıyor.bilenler yardım etsin lütfen.frablus 1ocx .... felan diye bi hata espanol lang?ben ingilizce kurmuştum programı oysa.!
  • quote:

Sağolasın spiker tamamdır .Yalnız bidaha baktım bende toplam 37 stad var ve Türklerden hiçbiri yok ,sen chant pack leri indirdinmi? Ben indirmedim ondan olabilrmi satdların olmaması.
    quote:

Orjinalden alıntı: _Dilemma_

quote:

Evet ben chant patch ide indirdim.Yanlız dostum stadların chant patch ile hiç bir alakası olmaz.Pesi sil tekrar kur ve baska bir option file dahil hiç bir patch yüklemeden sadece super patch i yükle birde öyle dene.

• eyw saol
  • Oh oh her şey var burda yav süper ellerinize sağlık
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.