Şimdi Ara

Pro-More, Praktica HD kamera alacağım bir bakarmısınız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öylesine bi fiyatlarına bakayım dedim 2 adet çok ucuza HD kamera buldum. Birinin markası " Pro-More " diğerinin " Praktica "
    Pro-more yutdışından geleceğinden pek güvenemiyorum.
    İkisininde çözünürlüğü 1280x720 (@30fps)
    bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.
    Praktica bu:

Pro-More' de bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutaltinoz -- 11 Aralık 2010; 12:31:05 >

• Up Up Up
  • fiyatı nedir bunların.
  • Pro-More: 175
    Praktica: 220
  • ne bunlar foto makinamı arkadaş kamera üretiminde önde gelen markalar kameralarını neden pahalıya veriyorlar birde sd kameraları bile bu kameralardan pahalı.kamera alacaksanız sony,canon,panasonic bu markalardan şaşmayın derim.çin malı kamera görmedeim ama çin malı n96 gördüm ekranda wlan taraması var aç diyorsun cevap yok neden çin malında wlan yok kamera 5mp ama değil 1mp bile yok.sanırım anladınız beni
  • Bak kardeşim kaç gündür doru düzgün bi cevap bekliyorum. eleştiri yazacaksanız yazmayın soruma cevap verin.
  • özür dilerim arkadaş praktica kameraları hiç görmedim kullanmadım kullananıda görmedim çevremde kalitesi nasıl bilmiyorum. bu kamera ucuz iyi hemen alabilirsin gibi bir cevapmı bekliyorsun.bilinen bir marka olsaydı neden alınıe neden alınmaz yazardık.kusura bakma yardımcı olamadık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.