Şimdi Ara

Pro Pantheon :'(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Video ismini gördükten sonra kapadım sekmeyi.
  • Büyük ihtimalle kulak sağlığın için doğru bir adım atmış olsan da, aegis'e sahip olduğunu sanan bir pantheon'un asaletinden mahrum bıraktın kendini :'((
  • Panteonla teemoyu oynayan arkadaş aynıysa yılın playeri seçiyorum kendisini
  • aynı :'(
  • gördün mü mal ettim adamı
  • 46. saniyede durduğu yerde ulti atsa cd resetle birlikte double alacak, onun yerine cait e uçup hiç bir şey yapmamayı seçiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0RK -- 10 Ocak 2013; 3:33:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

46. saniyede durduğu yerde ulti atsa cd resetle birlikte double alacak, onun yerine cait e uçup hiç bir şey yapmamayı seçiyor

eğer 46. saniyede durduğum yerde ulti atsaydım caitlyn "90 caliber net" ile sadece daha erken range'imden çıkabilecekti ve bu da yetmezmiş gibi zaten ultiyi açtığım anda Xin "crescent sweep" ile anında ultimi interruptlamış ve beni uzaklaştırmış olucaktı. (ki zaten fark ettiysen Xin bu amaçla, range'inde olduğumu sanarak ultisini kullanıyor.) Apayrıca, adamda "Heal" spell'i de vardı. özet:http://www.youtube.com/watch?v=kH3Rm8z9JTA :'(((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheExaltech -- 10 Ocak 2013; 7:51:47 >

• izledim ve birşey anlamadım sorun bende galiba
  • benim kafama takılan Göksu'nun tescilli marka olması. yani çocuklarımıza Göksu ismini koyamayacak mıyız artık?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheExaltech

quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

46. saniyede durduğu yerde ulti atsa cd resetle birlikte double alacak, onun yerine cait e uçup hiç bir şey yapmamayı seçiyor

eğer 46. saniyede durduğum yerde ulti atsaydım caitlyn "90 caliber net" ile sadece daha erken range'imden çıkabilecekti ve bu da yetmezmiş gibi zaten ultiyi açtığım anda Xin "crescent sweep" ile anında ultimi interruptlamış ve beni uzaklaştırmış olucaktı. (ki zaten fark ettiysen Xin bu amaçla, range'inde olduğumu sanarak ultisini kullanıyor.) Apayrıca, adamda "Heal" spell'i de vardı. özet:http://www.youtube.com/watch?v=kH3Rm8z9JTA :'(((

Xin'in o reflekste olduğunu düşünmüyorum. Ultisini de Jax için atıyor bence. Ayrıca Kata ultisi boşuna Grevious Wound vermiyor, Healını boşa harcamış olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Video ismini gördükten sonra kapadım sekmeyi.

bende sekmeyi gördükten sonra hemen kapattım
  • quote:

aynısını bende yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joker17Back

quote:

aynısını bende yaptım

+1
  • Dayvlıyom panpa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.