Şimdi Ara

Proagent İçin Antivir Uygunmudur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acilen silmem lazım bilgisayar benim olsa neyse ablamın knightonline adlı oyunun exesine koymuşlar biri oyunun sitesine girerek hacklemiş sitedede yazıy bir sürü antivirüs programı önermiş bende avira yükledim oyunun exe sinin içinde ben dosyayı geridönüşüm kutusundan atarak sildim ama kesin silinmemişti avira antivir yükledim nasıl bilgisayarı tarattırcam anlamadım çok karışık bana yardımcı olun lütfen

• walla benim pcmede bulasmıstı bu proagent illetinden.kaspersky ile halletmiştim.ustune birde format attım mis gibi oldu.ama yinede içimde bir şüphe war ya silinmediyse diye.

kaspersky ı dene.
  • local settings/temp içine 2 tane virüs saklanmış buldu sildi
  • arkadaşın attın hı ölemi o virüsü.walla helal olsun arkadaşlıklarda bitmiş bee..
  • proagent olup olmadığını bilmiyorum risk files 2 deleted 2 yazıyo normal vrüs olabilir bilgisayarı tarasın kaspersky la tarattırcam
  • bilmiyormusun proagent yazmısın ama.karar wer artık proagent mi değilmi
  • benim aldığım dosyada proagent var ama benim budlum proagentmi bılmıyorum avcguard.exe avesvc.exe diye yazıyo bulduğu yazılımları proagent olabilirde ama benim bilgisayarıma bulaşan kesinlikle proagent
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    virüs programı arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • proagent i sende netten bul indir benım bildiğim kadarıyla kendi kendisini temizleme gibi özelliği oluyor o programlarda... ben prorat ı oyle temizledim.hemde kaç kez dene soylediklerimi
  • direk format at en iyi çözüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: bykusmert

direk format at en iyi çözüm

29 Nisan'da vefat etmiş olan mevzuyu hortlatırken çok zevk aldın mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.