Şimdi Ara

Problemler tamamen nasıl halledilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, problemlerde tamamen usta olmak için ne yapmamız gerekir ? Ne dinlememiz gerekir ? Kafamızı nasıl geliştirebiliriz ? Benim için günümün 4-5 saatini ayırabilirim ama tam olarak ne yapmam onu da kestiremiyorum. Matematikte problemlere zaman ayırmaktan başka işim yok şu an. Her türlü öneriye kanala videoya kitaba kaynağa açığım.

• Problemler tamamen halledilemez hocam çünkü belli bir soru tipi yok her türlü soru gelebilir fakat yapılacak en iyi şey bolca soru tipi görmek ve problem çözmeyi pratik haline getirmek. Bunun için de bol bol soru çözmeniz gerekmektedir.

• Valla ben de normalde konu çalışmayı ve özümsemeyi doğru bulan birisiyim fakat problemler beni bu konuda alaşağı etti. Ancak ve ancak çok soru çözerek oluyor bu konu başka bir yöntem göremedim. Sadece problemler denemesi alıp çözmek yarıyor galiba.

• up

• sayı, kesir ve yaş problemleri için x vermeyi on dakikada iyice öğren ve problem fasikülünü baştan sona bitir, üstüne bir tane de sb bitir. diğer başlıklar için de direkt fasikülden veya hocalardan video izleyerek gidebilirsin, hoca fark etmez

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.