Ben cihazı iade ettim. Sorunlu arkadaşlarında yapmasını öneririm. Yazık günah 6. kez gitti yine yapamadılar. Kullanamıyorumda. Sorun nedir onlar bile bulamıyor. Satmasalar daha iyi firmanın adını lekeliyor ürün.
ramını 2gb a yukselttıgım 799 al aldığım 160gb 6hucre pilli en iyi modelinden tertemiz cokcokcok az kullanılmıs bir asus 1000h siyah netbook var
bunun mavisiyle bir arkadaşım takas edelim dedi
neden daha iyi bir makineyle bunu takas etmek istediğini anlamamıştım ki şimdi anladım :)
siz olsaydınız değişirmiydiniz?
pil omru yuksuz ofıs ve web kullanımında kac saat arkadaslar takas edıcem gıbıde :)
Arkadaşlığını kes bence :) Markanın en sorunlu modeli. Kendiliğinden kapanan bilgisayarı severim dersen takas yapabilirsin.
ben reset sorunu sebebi ile msi x430 modelinin biosunu yüklemeyi düşünüyorum. Sorum şu:Yüklersem makina açılır mı? Lütfen sadece üstadlar,hatta deneyanler,hatta teknik serviste deneyenler cevaplasın.Çünkü açılmazsa direk camdan atacam,garanti ile uğraşamam.
arkadaşlar bu ürünün cd'sini kaybettim,cd'sini koyabilir misiniz.Sitesi üründen desteği çekmiş.Daha önce sitesinden driverları çekmiştim ama yanlış format sonucu her şey uçtu.Lütfen cd'sini koyar ya da yollar mısınız. mayko33@hotmail.com
hort gibi olacak ama fanın sürekli çalışmasını isteyen arkadaşlar fanın kırmızı siyah hariç diğer 2kabloyu kesin bu şekilde fan sürekli çalışacak ısınma sorunu azalacak elimdeki bu netbookun hdd sorunu vardı değiştirdim daha öncede hdd değişmiş sanırım hdd sorunu kronik