quote:Orijinalden alıntı: ShadowWeaver quote:Orijinalden alıntı: hydrogena quote:Orijinalden alıntı: ShadowWeaver quote:Orijinalden alıntı: hydrogena quote:Orijinalden alıntı: Sylar. 2 bt stackleniyor zaten.3 yü troll lük olsun diye almış olabilir.zaten o ad ile gelene geçene tek atar. Aynen 3. Bt Stacklanmıyor diye biliyorum , 2 İnfinity gibi bisey olur. Her bt kendi içinde stackleniyor diye biliyorum ben de. Zamanında az 3 bt kasmadım zede :) Yok hocam Max 2 diye biliyorum. Denemeye gönüllü işsiz bi arkadaş var mı? Ben stacklendiğinde ısrarcıyım. 10 - 10 Mesai akar , Ben sıramı savayım hocam.
quote:Orijinalden alıntı: Yudmud quote:Orijinalden alıntı: hydrogena quote:Orijinalden alıntı: ShadowWeaver quote:Orijinalden alıntı: hydrogena quote:Orijinalden alıntı: Sylar. 2 bt stackleniyor zaten.3 yü troll lük olsun diye almış olabilir.zaten o ad ile gelene geçene tek atar. Aynen 3. Bt Stacklanmıyor diye biliyorum , 2 İnfinity gibi bisey olur. Her bt kendi içinde stackleniyor diye biliyorum ben de. Zamanında az 3 bt kasmadım zede :) Yok hocam Max 2 diye biliyorum. Sezon 3 te degismediyse stack siniri yok. 6 BT alip 700 AD ile renektonla herkese tek atardim eskiden nerflendi işte o max 2
Takımda 2 tane Rammus-Shen gibi tank olursa o kadar mantıksız değil diycektim. Ama o da kurtarmıyor. Tr'de botrk black cleaver warmogs alınca zed e öyle build mi yapılır reportlayın şunu diyorlar.