Şimdi Ara

Prof Tuners | Destek Konusu (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
972
Cevap
6
Favori
69.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: persmash
    Windows 7 x64 için yeni driver yayınlanmıştır.
    Web sitesinden indirebilirsiniz...

Bilgilendirme için saol.
  • ARKADAŞLAR 7500 MODELİNİ 64BİT WİN7 DE KULLANANLAR SON DRIVER'LA NASIL ÇALIŞTIĞINI BURAYA YAZARLARSA SEVİNİRİM...BEN DE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM DA.
  • Arkadaşlar, PTT Hong Kong'tan gelen kargoları, evimize kadar getiriyor mu, yoksa şubeden kendimiz mi teslim alıyoruz? Ptt'ye hizmet(taşıma) ücreti ödüyor muyuz?

edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uncrowned king -- 20 Eylül 2010; 7:15:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uncrowned king

Arkadaşlar, PTT Hong Kong'tan gelen kargoları, evimize kadar getiriyor mu, yoksa şubeden kendimiz mi teslim alıyoruz? Ptt'ye hizmet(taşıma) ücreti ödüyor muyuz?

edit

Hiçbir ücret ödemiyorsunuz PTT evinize getiriyor
  • hangi ses ve görüntü codec yüklemek lazım. xp için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enola

ARKADAŞLAR 7500 MODELİNİ 64BİT WİN7 DE KULLANANLAR SON DRIVER'LA NASIL ÇALIŞTIĞINI BURAYA YAZARLARSA SEVİNİRİM...BEN DE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM DA.

Web sitesinde XP için anlatımı var aynı şekilde yapıyorsun Windows 7 için de.
    Yardıma ihtiyacın olursa ÖM atabilirsin.
  • quote:

quote:

ARKADAŞLAR 7500 MODELİNİ 64BİT WİN7 DE KULLANANLAR SON DRIVER'LA NASIL ÇALIŞTIĞINI BURAYA YAZARLARSA SEVİNİRİM...BEN DE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM DA.

Nasıl çalıştığını derken stabillik anlamında soruyorsun sanırım.
    Win 7 x64'de sıkıntılar var ama ben şu an görüşmeye devam ediyorum firmayla sorunları çözeceklerdir eminim.
    Sıkıntı dediğim de yukarda bahsedildiği gibi yüksek SRlerde takılmalar oluyor ama XP'de bi problem yok kart gayet stabil çalışıyor

• quote:

quote:

quote:

Nasıl çalıştığını derken stabillik anlamında soruyorsun sanırım.
    Win 7 x64'de sıkıntılar var ama ben şu an görüşmeye devam ediyorum firmayla sorunları çözeceklerdir eminim.
    Sıkıntı dediğim de yukarda bahsedildiği gibi yüksek SRlerde takılmalar oluyor ama XP'de bi problem yok kart gayet stabil çalışıyor

Yardımın için teşekkürler.
    Ancak bende win7 64bit yüklü o yüzden soruyorum kullanan varmı diye eğer 64bitte sorunsuz çalıştığını teyit edebilirsem kattan bir tane sipariş vericem

• dvbDream vplug eklentisini yüklediğimde aşağıdaki hatayı alıyorum. nasıl halledicez bunu.
     Prof Tuners | Destek Konusu

sorunu düzelttim. nasıl hallettim buraya yükledim sorun yaşayan arkadaşlara faydalı olacaktır.

http://r apidshare.co m/files/420363503/vplug_hatasae__giderme.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sacit -- 21 Eylül 2010; 17:40:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_45

arkadaslar bu prof 7500 de yuksek sembollu frekanslarda kanalı ızlerken takılmalar falan yasıyormusunuz?

Ben bunu sürekli iletiyorum adamlara fakat Lin Chen diyor ki teknik elemanlara sordum sorunun codecten kaynaklanabileceğini söylediler bir de diyor ki 30000 yüksek SR değilmiş :)
  • teletext nasıl çalışıyor dvb dream da
  • quote:

Orijinalden alıntı: sacit

teletext nasıl çalışıyor dvb dream da

http://dvbsupport.net/download/files/MDTeleText-v0.62.zip

Plugins klasörünün içine at.
  • arkadaşlar

ben de bu tv kartı ile discovery,ng,nba, eurosport gibi belgesel ve spor kanallarını izlemek istiyorum.bu kanallar, başka bir semtte oturan arkadaşın evinde cablo tv de vardı.ama bizim semtte kablo tv yok.bu kanalları izlemek için en ekonomik yol nedir?
    neler almalıyım,ne kadar ödemeliyim?
    uydu alana kadar bu karta normal anten taksam bir zararı olur mu?kısa devre falan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat1234567

arkadaşlar

ben de bu tv kartı ile discovery,ng,nba, eurosport gibi belgesel ve spor kanallarını izlemek istiyorum.bu kanallar, başka bir semtte oturan arkadaşın evinde cablo tv de vardı.ama bizim semtte kablo tv yok.bu kanalları izlemek için en ekonomik yol nedir?
    neler almalıyım,ne kadar ödemeliyim?
    uydu alana kadar bu karta normal anten taksam bir zararı olur mu?kısa devre falan...

söylediğin kanallar şifreli kanallar. bunları izlemek için server denilen sistemi kullanabilirsin. Bir server satın alarak internet üzerinden kanalların şifrelerini açmak suretiyle kanalları izleyebilirsin. Server fiyatlarını netten araştırabilirsin.
    Bu cihaza normal anten takamazsın. Çünkü dijital yayın bunlar karasal değil dolayısıyla çanak antenden gelen kabloyu takmalısın.

• sağolun iyi akşamlar
  • 13 eylülde sipariş verdiğim prof 7500; 27 eylülde (tam iki hafta sonra) adresime teslim edildi. bu kadar çabuk geleceğini düşünmemiştim. satın almak isteyen arkadaşlar, store.proftuners.com'dan %15 indirim kodunu kullanarak, gönül rahatlığıyla sipariş verebilirler...
  • Arkadaşlar bende skystarhd2 kart ve skystar3 dvb s kart var

Bunların 2 side aynı makinede takılı. Dvbdream 1.5 beta7 versiyon olanda CDMANTIS sürücüsü olarak skystar 3 ü
    Dvbdream1.5 d versiyonda da BDA sürücüsü olarak skystar hd2 kartı kullanıyorum.

Yani bir pc de 2 kart ve 2 dvbdream ile kullanıyorum.

Şimdi bu sitedeki usb olan hd kartı alsam bu pc de 3 ünüde kullanabilirmiyim ? Ben dizi ripleyen birisiyim. Bu nedenle 3 tane kartı kullanip 3 ayrı kanalı kaydetmek istiyorum.
  • quote:

13 eylülde sipariş verdiğim prof 7500; 27 eylülde (tam iki hafta sonra) adresime teslim edildi. bu kadar çabuk geleceğini düşünmemiştim. satın almak isteyen arkadaşlar, store.proftuners.com'dan %15 indirim kodunu kullanarak, gönül rahatlığıyla sipariş verebilirler...

Slm bu %15 indirimiyle kaç tl ye mal oldu,bu indirim süresi ne zaman bitiyor,bu indirim kodları hangi aşamada nasıl giriyoruz,Saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hssahin65

quote:

13 eylülde sipariş verdiğim prof 7500; 27 eylülde (tam iki hafta sonra) adresime teslim edildi. bu kadar çabuk geleceğini düşünmemiştim. satın almak isteyen arkadaşlar, store.proftuners.com'dan %15 indirim kodunu kullanarak, gönül rahatlığıyla sipariş verebilirler...

Slm bu %15 indirimiyle kaç tl ye mal oldu,bu indirim süresi ne zaman bitiyor,bu indirim kodları hangi aşamada nasıl giriyoruz,Saygılarımla.

İndirim eylül sonunda bitiyor. yani 2 gün kaldı. indirimle ve hong kong postla beraber yaklasık 120 TL gibi bir fiyata mal oluyor. İndirim kodunu da vouchers yazan yere girip ekle diyorsun o kadar...

• 8000 pci-ex modelini alan var mı ? windows7 64bit ile sorunsuz çalışıyor mu ? bugün yarın sipariş geçecem..aslında usb model tam benlik ama fazla ısınıyormuş o yüzden istemiyorum.8000 hakkında bilgi verecek varsa artılarını eksilerini yazsın lütfen kampanya bitmeden alayım bi tane.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.