Hayır 7 gün 24 saat tüm sorunlarınızı dinleyen gerçek bir profesör.
tamam profsun bize biraz marifetlerini göstersen diyorum...
prof benımde saçlarım senınkı gıbı yanlardan açılmaya başladı ne yapmam lazım
quote:
Orjinalden alıntı: kan34
Bu sorun çağımızın vebası olsa gerek. Neyseki Ben Prof Ferhan olarak bunada çare bulacağım. Mail adresini bırak sana özel formülümü yollayayım. Bu özel formül ile benim saçlarım bu hale geldi yoksa sırf dazlaktım ben.
ya kardeşim bırakın bu professör ayaklarını ben ne proflar gordum ama gerçekten boylesını ilk defa goruyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: east
quote:
Bu sorun çağımızın vebası olsa gerek. Neyseki Ben Prof Ferhan olarak bunada çare bulacağım. Mail adresini bırak sana özel formülümü yollayayım. Bu özel formül ile benim saçlarım bu hale geldi yoksa sırf dazlaktım ben.
maile ne gerek varkı prof sen bılmıyormusun PM icad edıldı forum içi
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: east
quote:
maile ne gerek varkı prof sen bılmıyormusun PM icad edıldı forum içi
Tamam arkadadaşım i andırstand yu ama PM güvenli değül ki.. Mazallah formulüm çalınırsa ne yaparım lütfen biraz anlayışlı olalım... Maili bırak ben sana dünyanın kaç bucak olduğunu göstereyim.
quote:
Orjinalden alıntı: schumisbr
ya kardeşim bırakın bu professör ayaklarını ben ne proflar gordum ama gerçekten boylesını ilk defa goruyorum.
Evet arkadaşlar bu yolda böyle densizlerle çok karşılaşacağız ama yılmak yok ! Ailenizin profesörü FERHAN bir bankamatik gibi 7 gün 24 saat burada olacak.
Hocam yılların sorusu! Ne mühendisler, ne profesörler çare bulamadılar bu soruya...
Tavuk mu yumurtdan çıkar, yumurta mı tavuktan?
saat kaç?
H
quote:
Orjinalden alıntı: ShenLong
Hocam yılların sorusu! Ne mühendisler, ne profesörler çare bulamadılar bu soruya...
Tavuk mu yumurtdan çıkar, yumurta mı tavuktan?
Horoza da aynı soruyu sormuşlar, horozun cevabı aynen şöyleymiş ; hangisi hangisinden çıkar beni ilgilendirmez ben işime bakarım.
İşte sizlere ayılarla ilgili yazdığım bir makalem
Türkiye Ayıları Biz kendilerine 'Türkiye Ayıları' diyen bir gurup insanız. Hiç bir kulüp, dernek, vakıf, örgüt, ticari kuruluş ile bağımız yok. Belirli bir mekanımız, belirli buluşma yerlerimiz yok. Bu siteyi kendimizi dışarıya anlatmak için kullanıyoruz. Özel tartışmalarımızı email listemizde, dışarıya açık sohbetlerimizi IRC kanalımızda yaparız. Buluştuğumuz zaman ise halka açık mekanları tercih ederiz. İlk temeli 1997'de atmış olmamıza rağmen ancak 1998 Eylül ayındaki ilk buluşma ile birlikte Ayı Hareketinin Türkiye'deki uzantısı olan bir grup haline geldik. Başlangıçta aylık olarak düzenlediğimiz buluşmalarımızı, 2000 yılı Mart ayından beri iki ayda bir düzenliyoruz. Aktiviteler bölümüne bakarak bu buluşmalar hakkında ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.
Yurtdışındaki ayı grupları ile kardeşlik ilişkileri içindeyiz. Dünya Ayı Hareketi içindeki yerimizi, Japonya'dan sonra ikinci Doğu ülkesi ve Müslüman bir ülkedeki ilk ayı grubu olarak aldık. Kimi diğer ülkelere örnek olduk.
Yurtdışında çok çabuk kabul görmemize rağmen, Türkiye gay ortamlarında kendimizi ancak aylar sonra kabul ettirebildik, ancak yer edinebildik. Kimilerine göre çok sistemli bir yöntemle kendi geleceğimizi belirleyerek iyi bir şey yapıyoruz; kimilerine göre ise zaten zayıf olan Türk gay-lezbiyen hareketini yeni bir gruplaşmaya neden olarak zayıflatıyoruz. Kimilerince seviliyor, takdir ediliyoruz; kimileri yerden yere vuruyor bizi. Kimilerine göre Amerikan özentisi, kimilerine göre saçmalık, kimilerine göre zaten olduğumuz bir şeyiz.
Kırkpınar olayı ile gündeme geldik bir ara, hem Türkiye'de hem dünyada epey bir süre konuşulduk. Bu olaya kadar kendi halimizde, kendi eğlencelerine bakan bir gruptuk. Ancak olayların gidişatı bizi aktivist bir grup haline getirdi. Bizi resmileştirdi, kabul görmemizi, tanınmamızı sağladı.
Türkiye'de ve diğer müslüman ülkelerde 'gay' olmak zor zaten, 'ayı' olmak da.. Yurtdışındaki ayıların yaptıklarını yapamıyoruz, belki hiç yapamayacağız şu an bilemiyoruz.. Amacımız sadece bir arada olmak, kendi başımıza, kendimiz için, kendimize bir yer yaratmak..
Kısaca söylemek gerekir ise, BİZ BİZİZ, BİZ AYIYIZ, BİZ BURADAYIZ, BİZ AYI HAREKETİNİN BİR PARÇASIYIZ...