Şimdi Ara

Profesyonel Boyacı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evlerde, iç ve dış mekanlarda yenilenmeye tazelenmeye gitmek istiyorum ve boyacı arıyorum diyorsanız doğru adrestesiniz. Firmamızın boya işleri üzerine verdiği kaliteli hizmetler ile sizlere birbirinden güzel, kullanışlı ve uygun fiyatlı hizmetler sunuyoruz. Son yıllarda boya işleri ayrı öneme sahip olmaya başladı. Sadece tadilat ve bakım amaçlı yapılan çalışmaları kapsamayıp yeni ürünler farklı kulllanım uygulamaları ve özgün tasarımlar ile ayrı bir sektör ve bir nevi sanat haline geldi. Sadece boya işleri değil, asma tavan, alçıpan ve duvar kağıdı uygulamaları da sık sık karşılaşılan uygulamalar olmaya başladı.

Boya işlerinde Yeni Tasarımlar Farklı Uygulamalar
    Son yıllarda evlerimizd sık sık kulllanmaya başladığımız duvar kağıdı ve duvar boyası kombinasyonu müşterilerimiz tarafından oldukça fazla ilgi görmektedir. Ev eşyalarının arka fonunu oluşturan boya işleri hem evimizin makyajı hem de kişiliğimizin evlerimize yansımasıdır. Boya işlerinin evimizin kullanım ömrünü de tabiki pozitif yönde etkilediği yadsınamaz. Ayrıca evlerimizin maddi değerini değerini de pozitif yönde etkilemekte ve satış işlemlerinde artı bir avantaj sağlamaktadır. Sizde evinizde yeni tasarımlar yeni trend boy auygulamaları yaptırmak istiyor ve boyacı arıyorum diyorsanız firmamız sizin için en güncel tasarımları sunacaktır. Sizlerin istekleri doğrultusunda evinizde yapılacak bir keşifin ardından neler yapılabileceği ve kullanım işlevsellikleri deneyimli ekibimiz tarafından sizlerle paylaşılacaktır.

Firmamız için müşterilerimizden gelen istekler ile yapabileceklerimizin ortak paydada buluşması son derece önemlidir. Bunun içindir ki boya işleri ayrı bir uzmanlık alanıdır diyoruz. Müşterilerimize en kaliteli hizmeti en uygun fiyata sunmaya gayret ederek müşteri memnuniyetimizi yüksek tutmayı hedefliyoruz. Firmamızı daha iyi tanımak istiyorsanız bizler eulaşabilir, yerinde ziyaret edebilir, web sitemiz üzerinden hakkımızda bilgi edinebilirsiniz. Siz de boyacı arıyorum ama bütçemi de zorlamak istemiyorum diyorsanız doğru yerdesiniz. İşlerimizi tam zamanında ve eksiksiz olarak teslim ederek sizlerin kıymetli zamanlarınızı fazla almadan işlemlerimizi bitirmeyi hedefliyoruz. Evlerinizde çalışma yaparken mevcut düzeni korumaya ev de fazla dağınıklığa sebep olmadan işlerimizi planlıyoruz ve sonrasında sizlerin sıkıntı yaşamaması için son derece temiz çalışıyoruz. Yaşam alanlarına ruhunu yansıtmak isteyenleri en kısa zamanda farklı bir mekan için firmamıza bekliyoruz. Bilgi almak için bize iletişim numaralarımızdan ulaşabilir soru ve görüşlerinizi bildirmek için bize kayıtlı mail adresimizden mail atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetmurateroglu -- 27 Aralık 2017; 15:9:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Marangoz ve tadilat sitesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.