Yönetim paneline sahip online satış sitesi açmak isterseniz e-ticaret paketlerini kullanmanız gerekir. E-ticaret paketleri internette ticaret yapabilmeniz için gereksinimi duyacağınız bütün özellikleri bütünleşik çözümlere ile birlikte size sunan paketlerdir. İnternette satış sitesi açmadan önce alan adı, sunucu yönetimi, tasarım ve yazılım bilgisine sahip olmanız gerekmektedir. Neticaret işte bütün bu bileşenleri bir araya getirerek yönetim paneline ve kolay kullanıma sahip bir e-ticaret sitesine sahip olmanızı sağlamaktadır.
Online Alışveriş Sitelerinde Alınan Güvenlik Önlemleri
Neticaret e-ticaret paketlerinde ileri derece güvenlik önlemleri alınmıştır. Özellikle ödeme sayfalarında 128bit SSL şifreleme ve 3D secure güvenliği rahat bir şekilde entegre edilebilmektedir. Ayrıca sitelerin barındığı sunucularda 3 katmanlı güvenlik önlemleri bir arada alınır. Saldırı ve tehditleri önceden tespit ederek engelleyebilmek için IPS-IDS ve Firewall güvenlik önlemleri kullanılmaktadır. Sitenize ekleyeceğiniz her türlü sayfanın ve verinin yedeklenmesi gerekmektedir. Bu sebeple özel olarak Raid5 yedekleme sistemleri kullanılmaktadır. Kullanılan güvenlik önlemleri sayesinde internette rahat bir şekilde satış yapabilir ve güvenilir bir şekilde ödeme alabilirsiniz.
Yönetim Paneli Özellikleri
E-ticaret paketlerini kullanan herkesişn internette satış yapabileceği bir internet sitesi olur. Hemen üst kısımda bulunan referanslar alanına tıklayarak yapılmış olan binlerce siteden bir kısmını inceleyebilirsiniz. E-ticaret sitelerinin açılmasının yanı sıra her işletme bir de özel olarak dizayn edilmiş bir yönetim paneline sahip olmaktadır. Bu yönetim panelleri sayesinde ürün ekleme, sipariş ve kargo takibi ve daha bir çok özellik takip edilebilmektedir. Şimdi dilerseniz yönetim paneli özelliklerini incelemeye başlayalım.
ÜRÜNLER
Ürünlerinizi marka, kategori ve vitrin özelliklerine göre ayrıştırarak sitenize ekleye bilmektesinizdir. Ürünler alanı sayesinde açıklama, detay, stok bilgisi, fiyat ve fotoğrafları ile birlikte bütün ürünlerinizi rahat bir şekilde sitenize ekleme imkanınız bulunmaktadır. Ürün yorumlarını bu alandan takip edebildiğiniz gibi maliyetten fiyat hesaplama, toplu bir şekilde fiyat ve stok güncelleme ve Excel ürün güncelleme gibi işlemleri otomatik olarak yapabilirsiniz. Tedarikçi firmalarda almış olduğunuz ürünlerin entegrasyonunu burada bulunan xml ürün entegrasyonu eklentisi sayesinde gerçekleştirebilirsiniz.
SİPARİŞLER
Siparişler alanı sayesinde sipariş yönetimi, raporları, ekstreleri, grafik raporları gibi bütün işlemlerin takibini gerçekleştirebilirsiniz. Sitenize gelen kullanıcıların vermiş oldukları siparişlerin detayına bu paneller sayesinde ulaşabilirsiniz. Online sipariş onaylama, iptal etme ve gönderim gibi bütün takipleri sipariş paneli üzerinden gerçekleştirme imkanınız bulunmaktadır.
MÜŞTERİLER
Sitenizden ürün alan müşterilerinizin yönetimini, takibini, analizlerini görebilirsiniz. Müşterilerinize toplu mail gönderimi yapabildiğiniz gibi cari dekontlarınıza ulaşabilir ve grafiksel raporlarınıza ulaşabilirsiniz. Müşteri destek, ziyaretçi defterine gelen mesajların yönetimini bu alandan gerçekleştirebilirsiniz.
Yönetim paneline sahip Neticaret e-ticaret paketleri sayesinde daha bir çok işlemi onlien olarak gerçekleştirebilirsiniz. Site yönetimi tamamen size aittir. Tasarımınızda değişiklikler yapabilirsiniz. Sanal pos kurulumları, taksitlendirmeler gibi alanlarda istediğiniz özellikleri ekleyebilirsiniz. Bütün ödeme sistemlerini sorunsuz bir şekilde kurabilirsiniz. Onlien kargo takibi yapabilir, özel mail şablonları oluşturabilirsiniz. Kısacası online satış gerçekleştirebilmeniz için gerekli ne kadar özellik var ise hepsine bu panel sayesinde sahip olabilirsiniz.
Neticaret e-ticaret paketlerinin yönetim paneli özellikleri oldukça fazladır. Bu sistemleri ancak canlı bir şekilde test ederek bütün özelliklerini inceleyebilirsiniz. Bu sebeple e-ticaret uzmanlarımız tarafından özel demo panelleri oluşturulmuştur. Hemen alt kısımda bulunan ücretsiz demo talebi gönder alanına tıklayarak yönetim panelli e-ticaret sisteminiz için demo site isteğinde bulunabilirsiniz.