Şimdi Ara

Profesyonel Kayıt Stüdyosu Pc ve Ekipmanları Hakkında (Genel) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
8.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ilgin icin tesekkurler sımerkan. son aylarda her gun arastırma fırsatım oldu macler profesyonel produksıyon ıcın ıdeal gorunuyor 2. el temız bı mac ı aldım dıyelım logic proyla profesyonel kayıtlar yapalılır mıyım ya da reason ? hedefım mıdı klavye yardımıyla -sanırım vst bu?- trumpet beat gıtar vs calıp kaydedebılmek ve ustune vokal eklemek ama tum bunların albume yakın kalıtede olmasını beklıyorum. gıtarı ya da pıyanoyu canlı ya da klavyeyle de calabılmek ıstıyorum :) odaya gırdım parcayı aldım bılgısayarı actım klavye onumde ( bıssuru secenek arasından) bır beat sesı sectım ıstedıgım zamanlarda bu beatı klavyeyle caldım kaydettım. sonra dıyelım pıyano eklıcem steınway sesı ıstedımayarladım belkı synth de kullanıp tum seslerı kaydettım. parca ıcınde ya da sonunda da vokallerı canlı soyledım kaydettım. -fazla basıt oldu ıdare edın :)- bana bu asamalar tamamlanana kadar ne lazım 3 bın tl butcem var
  • Uzun zamandır sayfaya girmiyordum. Ne yaptınız kurdunuz mu stüdyonuzu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzuun zaman oldu Simerkan kurdum stüdyoyu. çok da güzel oldu açıkçası. yalnız birkaç onerim olacak yeni studyo kuracak arkadaşlara:

ikinci el ses kartı mikrofon getli olsa da almayın derim. aynı sehirde varsa satıcı gidip yuzyuze alabilirsiniz
    yurtdısından getirilen ya da alınan urunleri kesinlikle almayın derim
    müzisyen olduğu ıcın urunune ayrı bir güven duymayın yani her satıcıya eşit gözüyle bakın
    ürünü denemek için satıcının yanına giderken imkan varsa pcnizi götürün yoksa kendi studyosunda urnu görün derim
    imkan varsa elektronikte daima 0 almanızı tavsiye edderım.
    kolay gelsin.
  • Merhaba arkadaşlar ; bende odamda bir sistem kurmak istiyorum ama hiç bilgim yok. Yeni bir biglisayar almakla başlayacağım. Ben notebook düşünüyorum ayrıca bir tane de ekran alıp notebook a bağlayacağım.

1-)Notebook için tavsiyeleriniz neler olabilir. yüksek bütçemde bulunmuyor.
    2-) ses kartı önerileriniz nelerdir.
    3-) bunların dışında ek olarak aktarabileceğiniz bilgiler varsa paylaşmanızı rica ederim.

Kolay gelsin herkese iyi çalışmalar.
  • @hironis hayırlı olsun.

@zıpırdık geç oldu sen şimdiye kadar kurmuşsundur stüdyonu.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.