Profesyonel oyuncular için yeni kablosuz mouse: Logitech G Pro X Superlight 2
-
-
mouse boyutları fazla ufak eli büyük olanlar için kesinlikle iyi seçim değil şahsen benim elimin altında kayboluyor neredeyse tüm modelleri.
-
Güzel olmuş, fakat fiyatı biraz bahallu. Neyse, yine de benim efsanevi Razer Viper 8KHz'me yaklaşamaz :)
Çok çılgın bir fare gerçekten.
-
Keriz silkeleme itemi.
-
32.000 dpi kim ne yapsın. Dpi hariç zaten piyasada yakın özelliklerde kablosuz sabre rgb var. Bi dünya kablosuz Çin faresi 4000hz polling rate dongle ile gelirken neden Logitech, Corsair 2000hz pollong ratede takılıp kaldı anlamış değilim. Yap işte pilini biraz daha büyük, koy 4000hz dongle pil süresine önem veren 2000hz de kullanır daha tepkisel olmasını isteyen 4000hz de kullanır.
-
şarjlı mouse işine karşıyım ben çünkü bir şey olur kullanamazsın ve batayası ölür. en güzeli g305 veya büyük eller için razer basilisk x çünkü pilli. sökersin kullanmayacağın zaman senelerce bile bekler. ben beklettim şarjlı 2 tane asus mouse baktım gümbürtüye gidecek birini kuzene verdim. ikisi de 2 3 bin liralık aletlerdi. diğerini yine kullanamadım 2.4ghz izin vermiyor takılıyor sistem artık demir yığını D15-S geçemiyor mu bilemedim. başka sistemden o razer basilisk x'i BT bağladım da kurtardım. o kadar para ver kızağa bile çekeme ya da çektiğinde aklın kalsın bataryası ne oldu diye yani risk.
-
6k fiyat bekliyorum.
Ver gamer inf. tayfaya, millet birşey sansın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yaklaşık 2 yıla yakındır Superlight modelini kullanıyorum. Bu güne kadar tık demedi. Aşırı hafif ve bir o kadar da dayanıklı bir malzemeden üretilmiş. FPS türü oyunlarda çok hızlı reflex gösterebiliyorsunuz. Sanırım elimde ki mouse bir gün bozulursa mecburen bu modele geçiş yapacağım.
-
Amerikada olsam ucuzmuş aslında.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X