Şimdi Ara

profesyonel ses kartı tavsiyesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • müzikle uğraşan birisi için profesyonel ses kartı tavsiyelerinizi merakla bekliyorum arkadaşlar...

• arkadaşlar 20 saat geçti ama bi tavsiye yok sanırım ??
  • Creative Sounblaster X-fi Elite Pro Ses Kartı

361,00 USD+KDV648,34 TL KDV DAHİL hepsi burada.com da inceleyebilirsiniz
  • Bütçenize göre MOTU, E-MU , TC ELECTRONICS veya M-AUDIO modellerinden birini alabilirsiniz. Türkiye'de bulabileceğiniz en iyi profesyonel müzik kartları bunlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rex1 -- 21 Ağustos 2010; 1:16:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahattintopaloglu

müzikle uğraşan birisi için profesyonel ses kartı tavsiyelerinizi merakla bekliyorum arkadaşlar...

M.audio'nun "amacınıza" göre, her kartı olabilir. Mesela ben M.audio 1010 LT kullandım, çok da memnun kaldım. Tabii her kartın avantaj ya da dezavantajı olabilir. örneğin alt modeller bir iki girişli iken, bahsini ettiğim kart ile tam 10 hücum kayıt birden yapabilirsin, yani aynı anda...Tabii USB olmaması bana göre en büyük dezavantaj, yani tak kullan çıkar yapamıyorsun; anakartta, slootta takılı kalıyor öyle kasada. İsmi geçen kartı tavsiye ederim....Kolay gelsin.
  • AUDIOTRAK PRODIGY HD2 ADVANCE DE
    alabileceğin iyi bir kart turkıyede satışı başladı 150 dolar yurt dışı fiyatı ile aynı ...
  • Arkadaşlar ayrı bir başlık açmak istemedim.Ben cubase kullanıyorum.bunun için mutlaka ASIO özelliği olan bir ses kartı almak istiyorum.tavsiye edebiliceğiniz bir ses kartı varmıdır fazla pahalı olmayacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses kartı tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    ses kartı tavsiye
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Harici Ses Kartı ürünlerinde şuan güncel olanlardan bakacaksanhttps://www.infomusicshop.com/studyo-ses-karti sitesinde baya uygun ürünler var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.