Şimdi Ara

Profesyonel Web Tasarım Özel dersler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, sıfırdan tam bir profesyonel web site tasarlayabimek isteyenler varsa belirli para karşılığında özel dersler verebilirim. Talep fazla olursa en fazla 5 kişilik gruplar şeklinde çalışabiliriz. Grup oluştura bilirsek daha ucuz maaliyete kursa katılma imkanı sağlayabilirim. İlgilenenlerin cevaplarını bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webakademia -- 14 Mart 2013; 13:34:55 >

• ilgilenenler olacaktır bakalım...
  • Aramalar devam ediyor
  • Bence eğitimler hakkında dahafazla detay verirseniz

daha çok ilgilenen arkadaş olacaktır
  • ilgilenenler 0530 038 08 48 arayabilir. 10:30 - 22:30 arası
  • Aramalar devam ediyor
  • Şimdilik hazır şablonlarla çalışıyoruz Örnek Promedyanet tasarım mı var sadece arka plan kodlamalarıda varmı ayrıca hangi ildesiniz.
  • İstanbul. Yuykarıda tel numaram var.
  • Hocam ben Istanbul'da degilim. Fakat bu islere ilgim var. Skype'dan ders verebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olabilir. Benimle cepten irtibata geçerseniz detayları konuşabiliriz. 0530 038 08 48

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webakademia -- 2 Nisan 2013; 18:19:19 >
  • ücretlimi bu eğitim
  • quote:

Orijinalden alıntı: leoplast

ücretlimi bu eğitim

EVET ))
  • Sıfırdan joomla tema yapma dersleri veriyormusunuz
  • Joomla yardımıyla Site yapma - Özel Joomla Tema yapma. Bunlar farklı dallardır. Hangisini istiyorsunuz? İkiside mümkün
  • Promedyanet P kullanıcısına yanıt
    Firma Rehberi hazırlıyoruz backlink için sizlere faydası olur. Bekleriz...Firma Rehberi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.