Son dakika modülü Hava durumu ve namaz vakitleri modülü Günlük gazetelerin birinci sayfaları Mouse over manşet modülü Kayan kategori haberleri Yazarlar Modülü Sosyal Medya eklentisi Trend top haber etiketleri 3 ayrı bölge reklam alanı SEO uyumlu HTML5, CSS3 kodlama WordPress kolay “TMC Haber Tema Paneli”.
Tmc Haber Tema Kullanımı:
Sitenin tüm kurulum ve ayarlamalarını bizzat kendim ücretsiz olarak yapıyorum. Siz tarafıma aşağıdaki bilgileri verdikten sonra gerekli ön ayarlamalardan sonra panel kullanımını manuel olarak siz yapabilirsiniz.
Ön kurulum için sizden istenlenler: En az 300px genişlik 80px yüksekliğe sahip PNG formatında bir logo Namaz vakitlerinin hangi ili göstereceği Hava durumunun hangi 3 ili göstereceği Sitenizde bulunmasını istediğiniz en az 7 kategori ismi Sitenizde yazar bulunacaksa bu yazarların isimleri ve resimleri Sosyal medya linkleriniz (facebook, twitter, google+, vimeo, youtube..)
Hocam hayırlı satışlar bende wordpress teması yapıyorum fakat ücretsiz olarak sen bence bu tema için 300 tl çok istemişsin gibime geldi çünkü themeforest vb gibi sitelerde bu fiyata 2-3 adet tema alınabilir belki.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme