Merhaba arkadaşlar, birkaç gün önce türk telekomdan türknete geçtim. Modem olarak zte zxhn h298a modelini verdiler. Türktelekomda tplink archer c5v kullanıyordum. 35mbit hızımın 35ini de güzel bir şekilde alabiliyordum. (2.4ghz üzerinden) Türknette 100mbit hızım var ve verdikleri zte modemde pcden 50-70mbit alabiliyorum. (2.4ghz üzerinden adaptör) Telefon 5ghz ile bağlı ve 90 95mbit alabiliyorum pcnin olduğu noktadan. Başlıkta belirttiğim gibi modemle odamın arasında bi 10 metre kadar var. Ben de pcden de 5ghzden bağlanabilmek için bu adaptörü sipariş verdim. Büyük ihtimal telefonda olduğu gibi bu adaptörle pcden de 95leri görebilirim diye düşünmekteyim. Benim merak ettiğim 2.4ghz üzerinde bu mesafeden bu kadar fark olması normal mi wifide. Yoksa modemin 2.4ghz kanalı yetersiz veya bozuk olabilir mi?
Merhaba arkadaşlar, türktelekomun verdiği tp link archer c5v modemi kullanmaktayım. Modem arayüzüne girdiğimde hat değerlini görebileceğim bir yer bulamadım. Bu videodaki arayüzle aynı ama oradaki DSL başlığı benim arayüzümde yok. Hat değerlerine başka bir şekilde ulaşmam mümkün mü ?
Merhabalar, samsun Derebahce mahallesinde turktelekom dışında iss kullanan var mıdır. Ne kullanmaktadır aldığı hizmetten memnun mudur. Önümüzdeki ay taahhüt bitiyor. Şuan ki hızım 35mbit. 100mbite geçmek istiyorum. Bu zamana kadar başka iss secemezken şimdi diğer issler de türk Telekom üzerinden hizmet vermeye başlamış. Hangisine geçsem karar veremedim.
Bilecikte takım arıyorum / Top Lane
|
Gangplank Türkçe Seslendirme - 2015 Güncelleme
Tahm Kench Türkçe Seslendirme Yayınlandı
Ekko Türkçe Seslendirme
|
Telefon interneti ile oyuna giremiyorum
|
Kalista Türkçe Seslendirme
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 131
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 9.987 (Bu ay: 193)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 16 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO