Boot failed hatası yardım lütfen
Merhabalar. Kardeşime yeni bir laptop alındı. Lenovo ideapad L3i model. Önce şarja takıp, biraz bekleyip kurulum için açtık. Ancak hata veriyor. Çıkan yazıları fotoğraf olarak ekledim. İnternetten baktığım kadarıyla F2 ile BIOS penceresini açıp boot sekmesi altındaki boot mode seçeneğinden uef1 ve legacy support başlıklarından hangisi seçiliyse diğeriyle değiştirerek sorun çözülüyormuş. Ama cihazda boot mode diye bir seçenek yok. Boot sekmesinde yer alan seçeneklerin de fotoğrafını ekledim. Sorun nedir sizce, nasıl düzeltiriz? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Boot failed hatası yardım lütfen
Merhabalar. Kardeşime yeni bir laptop alındı. Lenovo ideapad L3i model. Önce şarja takıp, biraz bekleyip kurulum için açtık. Ancak hata veriyor. Çıkan yazıları fotoğraf olarak ekledim. İnternetten baktığım kadarıyla F2 ile BIOS penceresini açıp boot sekmesi altındaki boot mode seçeneğinden uef1 ve legacy support başlıklarından hangisi seçiliyse diğeriyle değiştirerek sorun çözülüyormuş. Ama cihazda boot mode diye bir seçenek yok. Boot sekmesinde yer alan seçeneklerin de fotoğrafını ekledim. Sorun nedir sizce, nasıl düzeltiriz? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Dns'nize şu an müdahale ediliyor?
Merhaba
360 Total Security yüklü bilgisayarda. Gelen bildirim tam olarak bu şekilde: "DNS'nize şu an müdahale ediliyor ve özel bilgileriniz alıkoyunma riski altında. Korumak için lütfen VPN'nizi açınız." Bu uyarının doğruluk payı var mıdır, yoksa program VPN kullanmaya mı zorluyor?
Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden
GMAİL İZİNSİZ GİRİŞ
|
GMAİL İZİNSİZ GİRİŞ
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.839 (Bu ay: 81)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar