7600x Isı Sorunu
Herkese merhaba,
DDR5 sisteme yeni geçtim ve tercihimi 7600x'ten yana kullandım. Daha önce 5600 kullanıyordum. Neyse 5600'le oyunlarda 55 derecelerde iken 7600x ile 80 dereceleri görüyorum. Önde 3, yukarıda ve arkada toplam 3 tane egzos fan var. kule soğutucu olarak be quiet pure rock 2 fx kullanıyorum. thermal paste cpu cooler'ın üstünde gelen. bilgisayarı ilk başlattığımda çok yüksek sıcaklıklara çıkıyor. havalar daha ısınacak ve performansın etkilenmesini istemiyorum. bu dereceler normal mi? sorun çıkarır mı? ne yapmam gerekir?
MSI B650 TOMAHAWK WIFI VS MSI B650 GAMING PLUS WIFI
Merhaba,
Mekanik klavye yaşamıma aşağıda linkini bırakacağım TT Esports Poseidon Z ile başlamıştım, zamanında amazondan almıştım ve çok kısa sürede çift tıklama sorunu ile karşılaştım.
https://www.itopya.com/thermaltake-tt-esports-poseidon-z-turkce-rgb-mekanik-gaming-klavye//
Sonrasında Logitech dedim kalitelidir dedim, 3 sene önce büyük bir hatayla G413 aldım, hala kullanıyorum ve malesef çift basmalar, basmamalar bir sürü problem mevcut.
Bu süre zarfında da teknolojiyeve piyasaya çok uzak kaldım; bu problemi yaşamamak adına cherry mx switch kullanan bir klavye mi almalıyım? Fiyatları çok yüksek onların makul fiyatlı öneriniz olur mu?
CM CK350 hakkında ne düşünüyorsunuz? Çift tıklama yapar mı? Cherry kullanmıyor ve ne kullandığını da bulamadım.
NOT: İlk ve tek önceliğim uzun seneler boyunca çift tıklama yapmayacak olması, ışık RGB falan hikaye.
Şimdiden teşekkürler.
[SATILIK] CSGO Skinleri, M4A1 M4A4 AWP AK-47
SG 553 | Colony IV - Field Tested - 25 TL
M4A1-S | Decimator - Field Tested - 30TL
AWP | Mortis - Field Tested - 19 TL
USP-S | Cortex - Field Tested - 30 TL
AK-47 | Frontside Misty - Field Tested - 107 TL
M4A4 | Desolate Space - Field Tested - 76 TL
AWP | Atheris - Field Tested - 18 TL
Merhaba,
Zamanında aldığım ancak okumaya vakit bulamadığım benim için çok değerli olan çizgi romanımı elden çıkarmak istiyorum.
İnternette sıfır fiyatını bulamadım. Gerçekten sıfırdan farkı olmayan koleksiyonluk bir çizgi roman, detaylı fotoğraflarını whatsapp ile iletebilirim.
Gerçekten Batman'i de çizgi romanları da seven ve değer veren bir okuyucuya gitmesini istiyorum, acelem yok.
Fiyat ile ilgili teklif pazarlık veya başka bir yerdeki satış linkiyle tarafıma PM ile ulaşabilirsiniz.
Fiyat: 300TL
Xonar DG 5.1 Ses kartı
|
Dota 2 ve CSGO Donma
|
[SATILIK] Juggernaut Arcana
|
Steam CPU Kullanımı
|
|
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.948
İkinci El Bölümü Mesajları: 389
Konularının görüntülenme sayısı: 65.091 (Bu ay: 1.145)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.502 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar