Merhabalar, evimizdeki vestel marka çamaşır makinesi daha 5 yil olmadan hakkın rahmetine kavuştu. Bana önereceğiniz çamaşır makinesi var mı? Adana'da oturuyorum. Banyo da kullansam sorun olur mu? Bir de bütçemiz 10bin altı olması lazım. Şimdiden tavsiyeler için teşekkür ederim.
Oyuncak Konusunda Yardımınıza İhtiyacım Var!
Merhabalar Forum Sakinleri,
Oğlum 24 Mart'ta 1 yaşına girecek ve şuana kadar en sevdiği çizgi film şu youtube'daki LEO TRUCK (LEO'NUN ŞARKILARI) vs.
Bu oyuncaktan satın almak istedim fakat aramadığım bakmadığım yer kalmadı. Hatta 3d için bir firma ile görüştüm. Sonuç maalesef hüsran. Konu altına leo araçlarının fotoğrafını ekliyorum.
Sizlerden ricam bu oyuncakları nereden alabilirim. Lütfen gereksiz yorum yapmayın bu benim düşüncem bu şekilde bir planım var.
Yardım eden herkese şimdiden teşekkür ederim.
Saygılar...
Oyuncaklardan Bir kaçı:
Render Sorunu ve Bilgisayarın Aniden Gitmesi
Merhabalar,
Bilgisayarı ilk aldığımda her hangi bir sorun yoktu fakat son zamanlarda Render alırken (Sony Vegas pro, after effect vs. vs.) PC kendiliğinden kapanıyor. Kapanıyor derken monitör gidiyor kasa çalışıyor klavye mouse da tepki yok. Bu konuda bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Sistemim:
AMD ryzen 5 2600
Asus prime B450m-k
8gb ram ddr4 2400
Nvidia geforce GTX 1660ti
Ram düşük olabilir fakat 8gb ramda böyle sıkıntı olacağını sanmıyorum ama yanlış biliyor olabilirim.
Oyunlarda herhangi bir sorun yok.
Buda çektiğim video:
|
Accent Era 2008 Lpg Sorunu
|
Hyundai Accent Era 2008 Lpg Sorunu
|
Multimedya Önerisi ve Tavsiyesi
|
Ülker Peki Çilekli Nereden Bulabilirim. Acilllll
|
***YENİ*** GTA 5 Online 2019 Discord Grubu
|
|
Meslek: İstatistik-Grafiker
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.343
İkinci El Bölümü Mesajları: 90
Konularının görüntülenme sayısı: 40.118 (Bu ay: 653)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 77 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar