Ea sport Fc 24 en uyumlu pc kolu
Arkadaşlar yardım istediğim konu şu şimdi ben dhaa önce de kol aldım yani gamepad joystick hangi adı kullanıyorsanız fifa nın diğer serilerin de almıştım ancak ben yön tuşu olan la oynuyodum joystick birini de beceri hareket lerini kol da hiçbir tuşta yada joystick inde açılmıyordu yani aynı anda hem yön tuşu hemde Joystick te beceri hareketini pc de oynayabileceğim bir kol varmı bana logitech F310 olur dediler sizce bu olurmu başka bir öneriniz varmı
fifa 23 kasılma donma
Hayırlı günler arkadaşlar benim yaşadığım sorun şu fifa23 e kadar böyle bir sorun yoktu menü geçişlerinde daha çok olmak kaydı ile donma ve kasılma takılma gibi şeyler oluyor oyun için dede yer yer oluyor ben bilgisayarı 2016 yılında almıştım masaüstü bu arada bilgisayarım özellikleri de şunlar
Ekran kartı- Nvidia geforce gtx 1060 6gb
Ram-16gb
İşlemci-İntel(R) Core(TM) i7-6700 CPU @ 3.40GHZ (8 CPus) 3. 4GHZ
DİRECTX 12
anakart-DDR4 Gigabyte Technology Co., Ltd. -Z170-D3H-CF- x.x
Acaba bilgisayarım mı yetersiz artık yetersizse tamamen değiştirmeden ekran kartı felan değiştirerek 2.3 yıl daha götürme şansım olur mu yoksa komplemi değiştirmem lazım pc yi
yada pc im yeterli ise ne gibi şeyler yapmam lazım yardımcı olursanız çok sevinirim.
fifa 22 division rivals kol sorunu
arkadaşlar iyi günler bende enteresan bir sorun var ultimate team da squad battles oynadığında kol çalışıyor ancak division rivals oynarken kol yani gamepad pasif olup klavye aktif oluyor böyle bir sorun yaşayan var mı varsa yardımcı olabilir mi bunun bir çözümü varmı yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar
fifa 21 steam origin
arkadaşlar fifa 21 i steam üzerinden almayı düşünüyorum originde fiyat pahalı 1 inci sorum steam ile origin arasında bir server online oyunda gecikme hızında bir farklılık olacakmı 2 inci sorum steam dan alırsam origini aynı anda acmam gerecekmi bazı yerlerde origin hesabın ile steam hesabını birleştirmen gerekiyor diyo gerekiyorsa nasıl birleştiriliyor soracağım sorular bunlar yardımcı olursanız sevinirim
|
ekran kartı driverını silince olanlar
|
3.300 civarı kasa toplayacam
|
1.5 bin tl ye kasa toplamak istiyorum
|
|
taşınabilir hardisk sorunu
|
Son Giriş: 12 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 94
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.917 (Bu ay: 92)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun