Symbol TCE 0.9 Hakkında Sorularım Var
Herkese selamlar, şehir içinde yoğun olarak hareket halinde olan bir sektörde 4-5 çalışanlı küçük bir işletmem var. İki aracım aktif olarak günlük yol yapıyor. Önceden fiyat - performans ve yakıt konusunda bana rahatlık sunan Linea 1.3 multijet sahibiydim.
Dün öğlen itibariyle iki aracımı da artan bakım ve dizel parasına yetişemediğim için sattım.
Onun yerine 0.9 Tce motor symbol almak istedim.
Evet biliyorum bende bir zamanlar 1.0 motorlu araçlara dikiş makinesi diye dalga geçenlerdendim. Ama mevcut şartlar beni küçük motorlu araçlara mecbur bıraktı.
Bu kadar girizgah yeter, benim sorularım symbol kullanıcılarına:
2020 model symbol aldım bir tane bu aracın
- hararet göstergesi yok mu? Ben mi bulamadım.
- triger - yağ değişimi ve bilgilerine sahip olanlar beni aydınlatırsa memnun olurum.
bu iki soruya cevap veren bilgi sahibi arkadaşlar varsa birkaç sorum daha olacak. Şimdiden teşekkür ederim.
Cevap veren olmamış ama bu konuda şöyle bir içerik buldum belki işinize yarar
Su arıtma sistemleri içinde kaliteli olan seçeneklere hızlı bir şekilde ulaşmak isterseniz sizler için hazırladığımız internet adresimize göz atabilirsiniz. Sunduğumuz hizmetler arasında; tezgahaltı cihazları, arıtmalı sebiller ve pek çok endüstriyel arıtma cihazları yer almaktadır. Bunun dışında hizmetinize sunduğumuz diğer ürün seçenekleri arasında su yumuşatma özelliği bulunan ürünler ve filtreler de yer alır. Hangi ürünü tercih edeceğinize siz karar verebilir ve son derece hızlı bir şekilde ürün seçeneğine ulaşabilirsiniz.
Su Arıtma Sisteminde Kalite
Kaliteli ve ayrıcalıklı bir su arıtma sistemine sahip olmak istiyorsanız adresimizi ziyaret etmeniz yeterli olacaktır. Aklınıza takılan her türlü soru işaretinin cevabında bize ulaşabilir ve farklı konu başlıkları hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.
Sizden aldığımız güç ile ayrıcalıklı ve kaliteli bir şekilde su arıtma seçeneklerine ulaştırıyoruz. Daha detaylı bilgi sahibi olmak için dilerseniz internet sitemizden bize ulaşabilir yada doğrudan iletişime geçebilirsiniz.
Yeni Nesil Su Arıtma Sistemleri
Satışını yaptığımız ürün seçenekleri arasında yeni nesil ve ayrıcalıklı ürün seçenekleri bir arada bulunmaktadır. Bunlar arasından dilediğiniz bir tanesine ulaşabilir ve kaliteli olana hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Detaylı bilgi sahibi olmak ve kaliteli olana hızlı bir şekilde göz atmak için adresimiz sadece bir tık uzağınızda sizi bekler.
Daha detaylı bilgi sahibi olmak ve ürünler ve cihazlar hakkında doğru bilgilere sahip olmak için sizleri de web sitemize davet ediyoruz.
Rikse Kuşu (Saz Tavuğu)
Arkadaşlar biraz saçma olacak belki ama bizim buralarda Rikse kuşu derler. İnternetten araştırma yapıp hangi tür olduğuna bakmak isterseniz, saz tavuğu, su tavuğu gibi isimleri de var o isimlerde daha çok karşınıza çıkıyor.
Bana bu rikse kuşları çocukluğumu hatırlatır hep.
Neyse benim asıl sorum şu, yaşadığımız yerde bir bataklık - sazlık alan var.
Eskiden hep ağustos - eylül - ekim ayına kadar o sazlığa gider gözlem yapar. Bu rikse (saz tavuğu) seslerini dinlerdim uzun uzun...
Saçma gelecek belki ama bu sene gelmediler. Birkaç tane gördüm rikse kuşu. Aynı endişeyi ebabiller içinde yaşıyordum ne yazık ki, rikse kuşları da bu sene uğramadı.
Kuşun resmi bu, küresel ısınma falan derken, saz tavuklarına da mı elveda dedik?
yorumlarınızı bekliyorum.
Merak Ettiklerinizin Adresi
|
Beyaz Eşya Bilgilendirme ve Yorum Sayfası
|
Fiyatları Ücretleri
|
Ören Yeri ve Tatil Rotaları
|
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 27
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.637 (Bu ay: 50)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic