Merhaba arkadaşlar,
Evde şuanda türknet'in 250 ₺'lik sözde 1000 mbit/s hızlı gerçekte ise 100 mbit/s hızlı internetini kullanıyorum. Aylık ortalama 70-80gb lık bir kullanım istetistiğimiz var. Bunun yerine eşim ve ben 2 cep telefonu zaten kullanıyoruz burada 3-5 gb 'lık tarifeler yerine 40'ar gb lık 2 paketimiz olsa bize yetecek gibi görünüyor. Buna uygun olacak biçimde en az 30 gb'lık internet paketi barındıran fiyat performans olarak avantajlı tarifeler var mıdır?
Aslında hat takılabilen bir modem var mı bu konuda da bilginiz varsa şimdiden teşekkür ederim
Merhaba Arkadaşlar,
Fiesta 2012 1.4 TDCI Araç için Akü tavsiyesi istiyorum. Bu araç özelinde olmasa da akü alırken nelere dikkat edilir hangi markalar modeller bizi pişman etmez uzun kullanım ömrü sunar? Ampersaat değeri gibi konularda yardımlarınızı istiyorum.
Aşağı eklediğim linklerdeki ürünler en çok tercih edilen akülerdenmiş. Bunları hakkında malumatınız var mıdır?
Seçmen tam olarak bunu yapacak.
Videoda anket yapılıyor. 40. saniyedeki elemanın başlangıçta kim gelse ekonomi düzelmeyecek diyerek kimseye vermemesi sonrasında ise 1.09 da geri dönüşü tam olarak seçmenin bize yapacağı bu olacak önümüzdeki seçimde.
Canlı kesintisiz olması iyi fakat SADECE 2 aday ismi belirterek yönlendirme yapması bizi 2 aday arasına hapsetmesi kötü.
DC de Yüksek Akımlar için uygun Connector
Merhabalar,
24V DC gerilimde yüksek akımlarda (25A ve üzeri) uygun olabilecek dişi ve erkek konnektör öneriniz var mıdır?
Amacımız 24V dc aküden beslenen bir cihazda kullanılacak. PC power supply kablo uçları genelde AC için yapıldığından 10A ve 15A gibi değerlerde sınırlanıyor ve konnektörün plastik kısmı da yüksek güç seviyelerinde erimeye başlıyor. Otomotiv ve Araçlarda kullanılan DC yüksek güç kablo ve konnektörleri konusunda yardım ve önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar. Mat 1 konu anlatım kitabı araştırıyoruz. Bildiğiniz kullandığınız konu anlatım kitapları varsa yazar mısınız?
İçerisinde örnek soru çözümleri olabilir ancak ayrı bir test bölümü olmasını değil de konu anlatımı kısmının detaylı olmasını istiyorum. Yeğenim için alacağım 10 yıldan uzun süredir müfredat çok değişmiştir diye sizlere sormak istedim.
Merhaba arkadaşlar. Continental contact premeum 2 yaz lastiklerim var ancak günlük 50 km'den fazla yol yapıyorum ve güzergahım sürekli buzlanma yapabilecek tehlikeli bir yol. Yaz lastiklerinin 4. yılı ama yol tutuşunda bariz azalmalar görüyorum. Kış lastiği olarak öneriniz nedir? Nokian markası iyi midir? Linkteki ürün hakkında fikri olan var mı?
https://urun.n11.com/oto-lastik/nokian-wr-d4-17565-r14-82t-kis-lastigi-2021-uretimi-P364804810
Zorunlu trafik sigortası
27 inch Full HD Monitör Tavsiyesi
|
|
|
İlgi Alanları: mutlu oldukları
Electronics is my life. ITU Electric MS ∫ ∫ DH Mühendisler Odası∫ ∫ |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.389
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 31.606 (Bu ay: 351)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.088 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar