GSStore %50 Maç Günü İndirimi
GSStore da birçok üründe %50 maç günü indirimi var.
Tshirtler 80 TL
polo tshirtler 150 TL
Sweatler 240 TL
fermuarlı sweatler 300 TL civarından başlıyor.
100 Yıl Önceden...
...İstiklal ve cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zapt edilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dâhilinde iktidara sahip olanlar, gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri, şahsi menfaatlerini müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakruzaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir...
Saygı ve özlemle...
PS Plus 2 yıl abonelik oluyor mu?
Arkadaşlar selamlar.
PS Plus aboneliğini yeni almıştım ki indirime girdi. 14 günlük cayma hakkı ile iptal edip yeniden alayım dedim ama indirimin son günü geldi ve hala cevap gelmedi.
şimdi indirimli fiyattan 1 yıl daha alsam 2 yıla çıkar mı? bununla ilgili hiçbir açıklama yok. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
teknosa.com da kartuşlarda 3 al 2 öde var
|
Hedef 2023 Derken?
Şimdi aklıma takıldı, ekonomi bu kadar kötü giderken adamlar o kadar rahat ki sanki iki haftalığına tatile gelmiş almancı gibi davranıyorlar. Dillerinde hep hedef 2023! Seçim de 2023 yılında. Bunlar kaybedeceklerini biliyor da 2023'e kadar ne var ne yok toplayıp kaçmanın hesabını yapıyor olmasın?
Xiaomi aiot ac2350 router hakkında yardım
|
Samsung 10 KG WW10N644RPW hakkında
Samsung SC21F60WA Nasıldır, Muadil tavsiyeleriniz
Palit GTX 560 Tİ Sonic Yüksek ısı problemi
|
good day to die |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 761
İkinci El Bölümü Mesajları: 133
Konularının görüntülenme sayısı: 17.651 (Bu ay: 119)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 656 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware