Türkiye Onarım Kulübüne hepiniz davetlisiniz !
Forum kültürünün interaktif bir şekilde sağlandığı Discord onarım ve yardımlaşma kulübünü kurmuş bulunuyoruz arkadaşlar. Herhangi bir maddi amacı olmayan ve tamamının gönüllülerden oluştuğu kulübümüze hepiniz davetlisiniz.
https://discord.com/invite/6Jd4KJ95FR
Turkcell cayma bedeli
Turkcell taahhütün bitimine 10 gün kala, 25/10/2022 tarihinde farklı bir opertaöre geçiş yaptım. 10 günlük süre için 55 lira cayma bedeli çıkardılar, kanun kapsamında böyle bir hakları mevcut mu ?
Albea'dan, Egea ya geçmek ne kadar mantıklı?
Tüm forumdaşlara merhabalar, 5 yıldır kullandığım gözüm gibi baktığım, bakımlarını ve motordan alt takımına kadar onarımını kendim yaptığım 2003 model 1.2 16v fire motora sahip albea aracımı değiştirmeyi düşünüyorum. Bravo ve egea arasında kaldım, temiz ve normal fiyatlarda 1.4 multiair bravo bulmak çok zor, 1.4 fire motora sahip egea ya binmek sanki albea nın modelini yükseltmek olacakmış gibi geliyor. Şu anki aracım a dan z ye bakımlı, 5 yıl boyunca ne yağ lambası, ne tekleme ne de hararet vb sorunlarla karşılaştım. Bir çok parçasını bujilerden, bobine, triger den devirdaim su pompasına kadar kendim değiştirdim. Motor suyu paslıydı, günlerce içine su basarak sağı solu patlatmadan tamamı antifriz ile çalışacak şekilde ayarladım. Sizlerin de fikrini almak isterim, yorum yapan herkese şimdiden teşekkür ederim
|
|
Asus, ROG Z690 Hero anakartları geri topluyor
|
|
RTX 2050 ve MX500, 3DMark Time Spy ile test edildi
|
Radeon RX 6500 XT, 4 Gb olarak geliyor
|
Sony, Valkyrie Entertainment'ı satın aldı
|
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.070
İkinci El Bölümü Mesajları: 374
Konularının görüntülenme sayısı: 142.538 (Bu ay: 658)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.799 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware