Merhaba kapi önüne fiber çekti turk telekom ama hala turknet vdsl kullanıyorum turk telekoma da geçmek istemiyorum bu alt yapıdan hizmet veren en iyi hangi iss var ? Turknet fiberde 100 den fazla vermiyor neden anlayamadım
Nzxt h5 flow rgb yüksek fan sesi
Merhaba başlıktaki kasayı, içinde gelen stock fanlar palit 3080 gaming ,stok sogutuculu 5600 islemci ve asus tuf x570 plus wifi anakart kullanıyorum. Sistem performans gerektiren bir şey yaptığımda oyun program gibi çok fazla gürültü yapıyor biostan ayarlamayi denedim çok beceremedim asus kendi yazılımı hazir fan modlari var onlar da tatmin etmedi ne yapmam lazım? Stok işlemci fanını değiştirsem ses seviyesi azalır mi ? 2 tane önde 1 gpu altında çapraz 1 egzoz fan var kasada. Ondekiler kasa ile geldi çapraz bağlı aynı anda çalışıp duruyorlar.
Dell s2721dgf g-sycn açma type c
Merhaba Dell s2721dgf monitörü aldım ama bir sıkıntım var laptopta hdmı ve type c portu var display port yok bende hdmı 2.ekrana taktım ve type c-display port adaptörü aldım ve Dell monitöre bağladım cihaz 165hz 2k çalışıyor(hdmı ile sadece 144hz di) ama control panelde dell monitörü göremiyorum g-scyn açık mi bilmiyorum monitor ayarlarında AMD freescyn premium pro ayarı var ve açık ama gyscn açık mi nasıl açicam bilmiyorum. Laptop 3060 monster dell monitor işlemci gpu bağlı gözüküyor
Vodafone net yüksek Ping yavaş internet
Vodafone fiber kullanıyorum hız testi yaptığım zaman 100/10 çıkıyor ama web siteleri videolar yüklenmesi çok geç oluyor Twitch çok kötü mesela 1dk yüklenmesi sürüyor 1080p yayın
izlenmesine rağmen. İnstagram postların yüklenmesi çok uzun sürüyor desteği aradım modemi kapat aç dışında yardımcı olmadılar ne yapmam lazım ? Geçen uzun yükleme yüzünden dersin yoklamasını kaçırdım
Bisiklet tavsiyesi
Merhaba,
Bisikletlerden anlamıyorum ve yeni bir bisiklet istiyorum bütçem 2000 TL civarı maks 2500 olabilir ne tavsiye edersiniz? Şehirde okul git gel gezme ve spor amaçlı kullanılacak toprak dağ yola cikacagimi sanmıyorum veya şehirler arası kullanım olacağını ama sadece asfalt da kullanacağımı da sanmıyorum çok çeşit var karar vermekte zorlanıyorum.Ne önerirsiniz ? Boyum 177
Bilgisayar mühendisiyim staj bulamadım
3.sinif bilgisayar muhendisligi ogrencisiyim marttan beri staj ariyorum bulamadim sayisiz yerden red aldim cok yaklastigim oldu yine reddedildim.Tavsiyeniz var mi?
İpad 10.2 ekran koruyucu tavsiyesi
Merhaba 8.nesil ipad için ekran koruyucusu arıyorum.
Aliexpressden paperlike mat ekran koruyucu aldım ama hiç hoşuma gitmedi çözünürlük azaldı cam ekran koruyucusuna ihtiyacım var ne önerirsiniz?
Tam Kapanma Alkol Yasağı
Bu tam kapanma sürecinde alkol yasağının gerekçesi nedir? Aklım almıyor.Muhalefet oy kaybetmeyelim diye hiç bahsetmiyor.Camiye gidebiliyoruz ama evimizde oturup içemiyoruz.En çok da kimsenin bu konuyu konuşmamasına üzülüyorum.Ne hale geldik.
Windows yeni SSD'den boot olmuyor
Merhaba monster tulpar t5 v17.1 laptobum var yavaş açılıyordu cihazı aldığımda üstünde gelen SSD ye ek olarak başka daha hızlı bir SSD almıştım windowsu diğer SSD ye kurmak istedim yeni SSD yi formatladiktan sonra windowsu kurdum sürücüleri falan kurdum sıkıntı yoktu sonra harici bir programla eski SSD yi format atıp yeni bölüm oluşturdum windowsda sıkıntı yoktu sonra bilgisayarı kapat dediğimde bilgisayar tekrar açılıyordu çözemedim tuşundan kapattım sonra açtığımda ise windowsa boot etmiyor cihaz boot menüden gözükmüyor windows yüklediğim SSD ne yapmam lazım teşekkürler
Mqa dac tavsiyesi
Merhaba
Uzun süredir tidal kullanıyorum ve mqa dac a ihtiyacım var hem PC hem mobilde kullanmak için fiyat ne kadar az o kadar iyi :D
Tavsiyeniz var mı ?
Meslek: [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_120
İlgi Alanları: her şey
[link=https://forum.donanimhaber.com/m_120753990//tm.htm
|
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 383
İkinci El Bölümü Mesajları: 32
Konularının görüntülenme sayısı: 24.552 (Bu ay: 192)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 56 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar