550 bin bandında araç tavsiyesi
merhabalar
-550bin civarında
-düşük kilometreli(<40bin km)
-öncelik otomatik ama bütçe yetmezse manuel olabilir
-öncelik sedan ama bütçe yetmezse hb olabilir.
-az yakan
araç önerilerinizi alabilir miyim?
Evde spor için ekipman
Herkese merhaba,
kilo verme dönemindeyim ve diyetle eş zamanlı olarak P90 (p90x giriş versiyonu) yapıyorum. Bu program bitince ve istediğim kilo+yağ oranını yakalayınca kas oranımı artırmaya eğileceğim. Çalışmalarımı sadece evde gerçekleştireceğim (salona vaktim yok), ve evimde şuanda 5kg lık dambıllar, ve pilates topu var sadece.
Vücut gelişimi için hangi temel ekipmanları almalıyım? (bench sehpası, ayarlanabilir dambıl seti, halter seti gibi)
Ancak odayı da ekipmana boğmak istemiyorum. Mesela bench sehpasını aldıktan sonra yeterli gelmeyip başka bir sehpa alma durumuyla da karşılaşmamam gerekli. Birçok şeyi bünyesinde barındırıp kullanışlı ve az yer kaplayan çözümleri arıyorum.
Notebook RAM tavsiyesi
Merhabalar, Monster ABRA A7 V7.2 model laptop'uma RAM takviyesi yapmak istiyorum.
Mevcut RAM:Samsung M471A2K43CB1-CRC 16 GB 1 x 16 GB DDR4 2400 MHz SO-DIMM CL17
32 GB bir RAM alıp üstteki belleğin yanına eklemek istiyorum(16+32=48gb). Ancak bu hız ve CL değerine sahip bir 32gb RAM bulamadım. Bulabildiğim bellekler;
-Kingston Hyperx Impact HX424S15IB/32 32 GB DDR4 2400 MHz CL15 Ram (1500tl)
-Kingston HyperX Impact HX426S16IB/32 32 GB DDR4 2666 MHz CL16 Ram (1750tl)
İlk sıradaki ram'in sadece CL değeri farklı, ikincisinin hızı da farklı. Acaba bu ram'ler benim mevcut ram'imle birlikte çalıştığında bir sıkıntı yaratır mı? Başka ram tavsiyeniz var mı?
Teşekkürler
SMPS GÜÇ KAYNAĞI ARIZASI
Herkese merhaba, 12V 10A lik güç kaynağım, benim hatam sonucu + - uçlarına değdirmem sonucu arızalandı. Kısa devre koruması olduğu yazıyordu ama demek ki yokmuş.
12V çıkış hala veriyor ama sadece 300-400 mA civarı besleme yapıyor. 1Amper bile veremiyor. Sorun nereden kaynaklanabilir acaba?
Yanık görünsü yok
Sigortasını avometre ile ölçtüm sorun yok.
Resimde sağ altta kalan MBR20100FCT model şotki diyotun sağ ve sol bacağı arasında kısa devre var. (Devrede bağlı olduğundan kaynaklanabilir mi?)
Yukarıdaki 2 adet D13007K NPN transistör bacakları arası kısa devre yok
linea mı 301 mi?
30000 civarı araç tavsiyesi
|
Samsung 40KU7000 mi LG 43UH650V mi?
|
|
note3 neo hakkında
|
Football Manager Classic 2014 - PS Vita (İlk Bakış)
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 657
İkinci El Bölümü Mesajları: 29
Konularının görüntülenme sayısı: 17.419 (Bu ay: 319)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 42 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun